Cât umor au englezii. Și le stă bine

22 March 2015

În timp ce la Cluj, principesa Margareta primește titlul de cetățean de onoare al orașului, iar o mână de cârcotași se lamentează pe internet cum că ”doar asta ne mai lipsea”, în Marea Britanie, Casa Regală e în centrul atenției. Ducesa de Kent, Kate, soția prințului William, moștenitorul tronului britanic se apropie de momentul în care va aduce pe lume al doilea copil. Și cum încă nu se știe de va fi fetiță ori băiat și nici ce nume va purta, reprezentanții casei de pariuri Ladbrokes au organizat o cursă de câini rasa ”oficială” a Casei Regale britanice: welsh corgis-ul. Câinii au purtat veste pe care erau trecute nume de fetițe și băieți, dintr-o listă de preferințe.

royal-corgi-race 2

Numele au fost: Alexandra, Camilla, Victoria, Philippa, Elizabeth, Spencer, James, Boris (primarul Londrei și nu vreun oligarh rus care-și ține averea în băncile londoneze), Henry și… Albert. A câștigat Alexandra, dar la pariuri cota cea mai bună a avut-o Elizabeth.

Mai greu să ai parte de asemenea momente într-o republică, nu? Dar ca exemplu de PR este remarcabil. Atunci când este elevat, obligatoriu conține și un umor generos, sănătos, accesibil pe toate nivelele.Citiţi şi

Misterul prințesei de Wales elucidat: Kate a declarat că face tratament pentru cancer

Deparazitarea câinilor: Ghid complet pentru sănătatea patrupedului tău

Gloata și celebritatea

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Simone / 24 March 2015 5:17

    da’ noi ne distram si mai tare, cand a pierdut Kate Cambridge-ul si a luat Kentul?!

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro