Cătălin din telefonul lui era Cătălina

15 January 2020

Am mai scris pe Catchy și de fiecare data m-am simțit mai bine, am avut același sentiment ca atunci când m-am spovedit.

Am 31 de ani, am iubit doi bărbați în viața asta: pe unul timp de 10 ani, pe celălat trei ani. Pe fiecare în parte l-am iubit frumos, corect, am avut cu fiecare momente fericite și mai puțin fericite, ambele relații s-au încheiat cu un ”îmi pare rău, dar m-a luat valul și m-am îndrăgostit“. De alta, firește. Of, mama ei de dragoste!

Normal că m-a durut și prima, și a doua oară, m-a zguduit vestea de parcă mi-a dat Thor una cu ciocanul în cap. Am tras aer în piept, l-am îmbrățișat și i-am dorit tot binele din lume.

Când l-am întâlnit pe al doilea, simțeam că îl cunosc de o viață, ne plăceau aceleași lucruri, aveam atât de multe in comun! Ne plăcea marea, mirosul ei, pescărușii, ne plănuiserăm nunta, ne luaserăm sala, făcuserăm contractul cu o formație bună. Până într-o zi, când mi-a zis că el rămâne acasă și eu pot pleca liniștită la muncă. În timp ce coboram scările, m-a blocat pe orice rețea de socializare și mi-a zis că vrea să luăm o pauza, că nu mai este sigur de nimic și că îmi lasă cheia sub preș.

Nu mi-a oferit explicații, ce e drept nici nu i le-am cerut, știam că motivul este Cătălin (Cătălina) din telefonul lui, singurul număr blocat din agendă. Am întrebat doar de cât timp și mi-a zis că de opt luni. A plecat și el, dar fără să îl îmbrățișez pentru ultima oară, fără nimic.

Citiți și Mălin din telefonul lui era Mălina

M-am trezit din nou singură și cu întrebări. De ce, ce mi-a lipsit sau cum ar fi fost dacă?

Am 31 ani, dar par de 25, blondă, înaltă, cu tot ce îi trebuie unei femei. Îmi place rujul roșu și Chanel Mademoiselle, am un salariu frumos, casă, mașină, dar îmi lipsește jumătatea mea, sufletul meu pereche.

Cum am citit tot pe Catchy, „cu aripile frânte, zburăm mai departe, zborul nu s-a încheiat aici…”

Guest post by Sofia A.

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format .doc, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Povestea care nu ar fi trebuit să fie scrisă așa

Un trend care dăinuie încă din lockdown: Eficientizarea caselor

Să nu tragi de un bărbat, să nu-i cerșești iubirea, să nu-i cazi la picioare…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Cealaltă! / 16 April 2020 10:07

    Cam ce salariu ai tu, Sofia ? Având în vedere ce prestezi pe Publi24.. Destul de frumușel, bănuiesc. 😂 Și ce mașină? Ce casă? Cam cât de mult poți minți în viața asta?

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro