Ce găsim weekend-ul acesta la Dichisar de Toamnă – Recomandări cu dichis

9 October 2018

Pe 13 și 14 octombrie ne așteaptă 2 zile de fun, food & shopping alternativ la Dichisar. Cel mai mare târg de handmade și design din București se întoarce cu forțe proaspete și iz de toamnă!

dischisar 2

Dichisar este mult mai mult decât un târg: este un weekend relaxat petrecut între prieteni, un moment perfect să încerci o cafea senzațională sau ocazia perfectă să faci shopping alternativ. Sau poate toate trei.

dischisar 4

Peste 90 de expozanți atent selecționați, muzică aleasă pe sprânceană și bunătăți tentante la fiecare pas. Dichisar de Toamnă se întâmplă weekend-ul acesta la Impact Hub București din Timpuri Noi Square, Clădirea 2, etajul 1, de la 10:00 la 20:00.

dischisar 5

Iată doar câteva dintre recomandările noastre, dați join evenimentului Facebook pentru a descoperi toate produsele!

dischisar 6

Spor la cumpărături!

dischisar 7

Despre Breslo.ro  

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu peste 200 000 de membri iubitori de creativitate românească, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vândă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 10 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 300 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca al handmade-ului românesc.

dischisar 9

Despre seria de evenimente Dichisar  

Evenimentele Dichisar sunt showcase-uri periodice de creație românească. Organizate de Breslo.ro, în spirit urban și alternativ, sunt create pentru a da publicului bucureștean ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați. Evenimentele Dichisar sunt construite în jurul unui număr limitat de expozanți foarte atent selecționați și îmbogățite cu acțiuni din sfera urban beauty&lifestyle.

dischisar 8Citiţi şi

O lume pentru care transportul contează prea puţin, câtă vreme destinaţia este aceeaşi

Mini-festivalul de familie “Grădina cu Artiști”, de două ori mai mare și mai creativ

Un bărbat nebun. Nebun după femei

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro