Mini-festivalul de familie “Grădina cu Artiști”, de două ori mai mare și mai creativ

5 April 2019

Edițiile lunii aprilie vor avea loc pe 13 – 14 aprilie în Parcul Kiseleff și pe 20 -21 aprilie în Grădina Icoanei.

În aprilie, plănuim să ne reintrăm în ritm, să dăm jos din straturile și din moleșeala iernii și să ieșim în aer liber să ne luăm doza de verde, soare și aer curat, la cel mai relaxat și relaxant mini-festival urban, anul acesta de două ori mai mare și mai creativ –  Grădina cu Artiști. Primele ediții ale sezonului sunt Grădina de Primăvară din Parcul Kiseleff (13 – 14 aprilie) și Grădina de Primăvară din Grădina Icoanei (20 – 21 aprilie).

De opt ani, la Grădina cu Artiști am scos artizanii în stradă, parc sau mall, așa că și acum pregătim târg mare cu designeri pricepuți care ne aduc haine, accesorii felurite, decorațiuni, jucării, turtă dulce delicioasă, cea mai bună înghețată din oraș și multe alte lucrușoare de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă.

Nu îi chemăm doar să își expună comorile, ci să ne arate și să ne învețe secretele manufacturării, așa că multe ateliere îi vor ține ocupați atât pe cei mari cât și pe cei mici.

După-amiezele, ne regăsim în zona de lounge și de relaxare de la firul ierbii, unde încurajăm boardgames și lectura. Zilnic vom avea momente de distracție, de la teatru cu copii la workshopuri de drumming.

Ca de obicei, prietenii noștri ONG-uri aduc cauze de cunoscut, de adoptat și de susținut la fiecare ediție, așa că haideți să îi cunoașteți și să îi ajutați să dea povestea mai departe.

Intrarea la toate evenimentele Grădinii cu Artiști este liberă, iar evenimentele pe Facebook sunt aici și aici.Citiţi şi

Câștigătorii concursului Viață în plastic – reciclează și transformă în artă vor fi anunțați pe 7 octombrie, la Grădina cu Artiști

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parcul Național din București

Apel deschis pentru artiștii pasionați de reciclare, la Grădina cu Artiști, ediția cu numărul 35

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro