Cea mai scumpă mince pie din lume va fi câştigata la o tombolă

23 November 2011

Mince pie este un desert tradiţional care nu lipseşte de sute de ani de pe masa de Crăciun a niciunui englez. Dar în varianta populară şi nu în cea care valorează 3000 de lire sterline!

 Oh, da, cuiva i-a trecut prin minte să conceapă acest unicat extravagant, să lucreze la realizarea lui 10 zile şi apoi să-l expună la The Exchange Shopping Center din Londra. Dar nu pentru a-l vinde, ci pentru a fi câştigat de către un fericit cumpărător în cadrul unei tombole ce se va anunţa pe 19 decembrie. 

Andrew Stellitano este britanicul care a căutat o reţetă datând din secolul XVII şi a făcut rost de nişte ingrediente cu adevărat exotice, dacă ar fi să ne gândim numai la zahărul super scump extras din – ţineţi-vă bine – sperma balenelor (nu vrem să ştim cum). Restul, cum ar fi frunzuliţa-ornament ori moneda tradiţională care se ascunde în prăjitura de Crăciun, ambele de platină din cea mai platină, şi apa sfântă adusă de la Lourdes pentru aluat, dar şi pentru a spăla toate celelalte ingrdiente, aproape că nu mai contează.Citiţi şi

Ai fost? Zi, ai fost?

Louis Vuitton Christmas Windows at the Galeries Lafayette

Diane von Furstenberg & Evian – “water is life is love…”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro