Cel mai enervant cuplu din online

1 September 2020

Sunt foarte multe cupluri care scot oamenii din sărite, dar în vârful icebergului, la loc de onoare, va trona mereu acea pereche care se maimuțărește turnându-și pe gât reciproc pe wall-ul rețelelor de socializare șiropoșenii greu de regurgitat, murdărind pe ceilalți utilizatori nevinovați cu zoaiele iubirii lor imaculate.

Lămuriți-mă, vă rog, de ce e musai să alegi peretele din online să îi spui cât de mult o/îl iubești, respecți și admiri? I-ai pierdut numărul de telefon? Te-a blocat pe messenger? Locuiți în universuri paralele? Ți-a furat Gollum cheia de la garsoniera în care v-ați mutat în urmă cu trei săptămâni și nu mai ai răbdare până vă reîntâlniți? Te-a prins înșelând și vrea să te pedepsească zdravăn, obligându-te să te acoperi de ridicol prin scrierea pe Fb a unor declarații patetice?

Care-i baiul, fiecăruia i s-a luat de mutra celuilalt și nu mai suportați să comunicați tradițional, prin sunete și gesturi? De când v-a inundat iubirea creierul, vă e silă să vă mai vedeți și să vă faceți mărturisirile alea jenante față-n față? Ați realizat cât de exagerate sunt și, de comun acord, ați hotărât să le postați doar pe facebook, să se convingă și cei din cercul de prieteni virtuali cât sunteți de penibili? Aveți o genă masochistă hiperdezvoltată? De ce i-ai oferi o poză cu un buchet de trandafiri pe wall și nu în viața reală? De ce, dacă i-ai oferit trandafiri adevărați, te mai prostești să îi trimiți și pe wall? De ce îi scrii că “Ziua asta este despre tine”, iar tu ieși cu băieții la bere? De ce postezi pe fb că, pentru baby, mergi până la lună și înapoi… și tu ai ochiul vânăt de la cât de mult te iubește? De ce, când se află în aceeași cameră cu tine, te ambiționezi să oferi dovada supremă a propriei capacități mintale reduse, share-uind un truism anost despre iubirea voastră aparte? Doar împărțiți același spațiu locativ!!! Șoptește-i poptamașismul la ureche sau urlă-i-l drept în freză, să priceapă! Ori e analfabet funcțional și are nevoie de poze cu îngerași și inimioare ca să deslușească sensul cuvintelor?

Bun, și, dup-aia, de ce naiba ștergeți toate postările cu voi doi?

Cum, ce zici, iubirea voastră eternă și indestructibilă s-a dus dracului pe apa sâmbetei?

Ei, aș… dar cine s-ar fi gândit?!

Toate articolele lui Mihnea, aici.

Mihnea există virtual doar AICI

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format .doc, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Uneori doare mai mult să rămâi decât să pleci

Știam de când i-am dat banii că am făcut o porcărie

Pur și simplu o iubesc!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Geo / 20 November 2020 11:06

  Minunat articol! Sunt de aceasi parere ..

  0
  0
  Reply
 2. pavel_abr / 7 September 2020 1:13

  greu de regurgitat sau ingurgitat? va editeaza cineva grafomaniile, sau..?

  2
  0
  Reply
  • Mihaela Cârlan
   Mihaela Cârlan / 7 September 2020 22:07

   grafomanii, zici. trecem peste, e dreptul tău să nu-ți placă un autor, cum dreptul tău e să pui unde vrei și virgulele. cât despre ceea ce ți se pare o greșeală, noi zicem că e doar o diferență de perspectivă: e la fel de greu, dacă nu chiar mai greu să regurgitezi ceva indigest. căci despre chestii indigeste vorbește autorul.

   3
   1
   Reply
 3. Julie / 5 September 2020 23:08

  În sfârșit, a zis-o cineva și pe asta…Iar dacă e bărbat, cu atât mai bine! Felicitări! Și eu gândesc exact la fel…Numai dacă ceva e putred în relația respectivă se simte nevoia de a cosmetiza…

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro