Cele mai mari surprize din istoria pariurilor sportive

7 June 2021

Suntem iubitori de pariuri sportive, le promovăm, urmărim mereu care sunt cele mai bune bonusuri oferite de toți operatorii de jocuri de noroc din România și mereu am susținut comunitatea și am încurajat fiecare parior să înceapă să parieze dacă asta își dorește. Cu toate acestea, nu putem să excludem că din această industrie nu apar și surprize neplăcute. Iar despre ele vom discuta chiar în rândurile următoare.

Leicester câștigă Premier League

Campionatul englez de fotbal din anul 2015 avea seria lui de echipe favorite și se vorbea foarte mult la acea vreme la știri sau pe site-urile de pariuri, 888 sport și multe altele despre cine va fi câștigătorul campionatului de la acea vreme. Culmea, printre cei care se preconizau a fi câștigători, nu se afla și câștigătorul. Leicester nu se afla deloc printre echipele care au primit măcar o șansă pentru titlul de campioană.

Nu spunem asta la întâmplare. Casele de pariuri au spus-o făcând disponibilă pentru această campioană o cotă de 50.000. Dacă ai fi pariat 100 RON pe Leicester campioană în 2015/16, ai fi câștigat acum 5.000.000 de lei noi. Ar fi fost cel mai bun pariu din viața ta. Culmea, Leicester a câștigat campionatul pe data de 2 Mai, anul 2016 marcând un moment istoric pe care nu îl vedea nimeni venind.

Coco Gauff o învinge pe Venus Williams la Wimbledon

Spre deosebire de sporturi precum fotbalul unde nu te aștepți la surprize de amploare, iar dacă acestea au loc, evenimentul are loc foarte rar, în Tenis nu știi niciodată când va intra în campionat un jucător sau o jucătoare pus pe fapte mari. În Tenis nu trebuie să coordonezi o echipă de jucători ci ai doar un meci de 1 vs 1 unde cel mai bun câștigă. Deși victoria împotriva lui Venus Williams a fost o surpriză deoarece jucătoare din America avea o reputație de jucătoare bună, toate meritele trebuie acordate direct în contul lui Coco Gauff.

Cu toate acestea, surpriza este totuși una mare, iar motivele te vor face să admiți că nu te-ai fi gândit la un asemenea pariu niciodată. Meciul a avut loc în anul 2019 când Coco Gauff avea vârsta de doar 15 ani. Așadar, jucătoarea a intrat în campionat și a făcut istorie cu victoria ei. Nu am putut găsi nicio informație legată de cotele pentru victoria jucătoarei, dar sigur te-ai fi aranjat pentru o perioadă destul de lungă.

Grecia câștigă Euro 2004

Printre echipele favorite care se află mereu pe listele caselor de pariuri se află mereu echipe cu nume celebre din campionatul European. Portugalia, Franța, Italia sau Spania, dar și Germania vor fi mereu un motiv de discuție la mesele comentatorilor înaintea începerii unui astfel de campionat. Dialogurile analiștilor din 2004 nu era cu nimic mai diferit, ba chiar atunci echipele despre care vorbim erau favorite la titlu.

Care ar fi fost șansele ca o echipă cu un trecut destul de simplu și cu șanse mici să poată izbândi într-o victorie și chiar să și câștige finala după un parcurs excelent? Foarte mulți pariori au regretat atunci o oportunitate foarte bună de a face un ban în plus. Grecia a devenit campioană la Euro 2004 intrând în campionat cu o cotă de 150 la 1. Experiența a fost incredibilă, iar echipa a fost foarte mândră de reușită.

Buster Douglas îl învinge pe Mike Tyson la Tokyo 

Până acum toate au fost surprize foarte mari, dar oare se ridică una dintre ele la neașteptata victorie a lui Buster Douglas împotriva lui Mike Tyson la Tokyo din 1990? Ca să vă oferim puțin context, lupta dintre Douglas și Mike Tyson avea loc după ce Tyson tocmai își marca victoria un curs continuu de victorii fără întrerupere care ajunsese la 37. Buster Douglas nu era un luptător oarecare.

La acea vreme, Douglas avea să se înfrunte cu cel mai bun luptător din lume, care devenise campion la categoria grea la vârsta de 20 de ani. Cel mai apreciat luptător din lume avea să fie învins de 10 runde prin knock-out provocat de o lovitură cu mâna stângă.

Concluzie

O simplă privire în trecut îți poate spune ce se va întâmpla în viitor. Niciun campion, nicio echipa, indiferent de numărul de victorii, nu va putea continua la nesfârșit. Este important să înțelegem că pariurile riscante au și ele un rol important în strategia unui parior. Cele mai mari cote din istorie au fost câștigate la pariuri care nu au primit niciodată șanse foarte mari. Grecia campioană europeană, Mike Tyson învins într-un meci important sau Venus Williams învinsă de o jucătoare în vârstă de 15 ani.

Toate acestea sunt pariuri pe care nu toți pariorii le simt, iar dacă tu simți un moment de inspirație, ar trebui să profiți de el.Citiţi şi

Emma Răducanu – ambasadoare DIOR și Tiffany &Co

Care sunt cele mai bine plătite sportive în 2021

Livada cu pruni sălbatici

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro