Cele mai sexy femei din București

Catchy

5 June 2014

Iată șapte dintre cele mai sexy femei din Bucureși în opinia lui Maurice Munteanu: Connie Preda, Roxana Voloseniuc, Diana Ioana Mărășoiu, Ileana Badiu, Cristina Savulescu, Ivana Mladencovic și Ana Maria Gheorghe.

“Femeile de care, spune el, “poate, în mod normal, m-aș fi îndrăgostit. Femeile în care mă regăsesc. Femeile pe care le-aș fi invitat la dans, pe care le-aș fi urmărit, pe care le-as fi fugărit. Femeile pe care le-aș fi dezbrăcat, pe care le-aș fi chinuit, pe care le-aș fi înșelat, pe care le-aș fi adorat. Femeile care îmi inspiră forță și sexualitate. Femeile care sunt suficient de dramatice, de inconștiente, de vulnerabile, pentru a răspunde. Și, nu în ultimul rând, femeile cu care mă văd dansând tango.”

collageSunt cu adevărat frumoase, pe câteva le știu bine și îmi sunt foarte dragi. Cât despre cum scrie Maurice, ce să mai zic, ce femeie nu și-ar dori să asemenea promisiuni de iubire… periculoasă. Voi pe cine ați mai adăuga? 🙂Citiţi şi

Crezi că joci până la capăt?

Binele în doi începe cu propriul bine

La 44 de ani, nu mi-e rușine de…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
4,862 views

Your tuppence

 1. dan / 9 July 2015 22:48

  Ana Ularu, Ada Condeescu , Maria Dinulescu, Graíela Teohan și încă vreo mie de frumoase, captivante, unice, necunoscute.

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply
 2. lulu / 5 March 2015 22:12

  … femeile pe care le-as fi batjocorit, pe care le-as fi umilit, pe care le-as fi parasit.

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro