Charlize Theron și rochiile DIOR pentru covorul roșu

10 February 2020

Charlize Theron este ambasadoare Dior, știți, imaginea parfumului J’Adore. Rochiile i le creează chiar directorul artistic Maria Grazia Chiuri. Pe măsură. Dacă credeți că Charlize e chemată la probe, credeți greșit. Ea doar are o idee – aș purta ceva verde, cum a fost la rochia pentru Globurile de Aur 2020, apoi i se face propunerea, zice ok și primește rochia gata de mers la ceremonie, fără nici cel mai mic cusur.

© Jon Kopaloff

Nu e nicio magie, Charlize are propriile manechine la atelierul Dior din Paris, care îi reproduc fidel corpul, înălțimea și toate curbele. Manechine pe care s-a lucrat și splendida rochie cu care a apărut pe covorul roșu pe 2 februarie la premiile BAFTA 2020.

© Anthony Harvey:BAFTA:Shutterstock

Maria Grazia Chiuri i-a propus violet sau roșu. A câștigat violet, iar modelul ales a fost un tradițional stil Old Hollywood. Ore de muncă migăloasă pentru toate pliseurile și corsetul și cureaua…

O astfel de rochie e gata într-o lună. La rochia Dior a asortat bijuterii Tiffany & Co.

© Darren Gerrish

A doua zi, pe 3 februarie 2020, Charlize a fost co-gazda unui eveniment Vogue (Fashion & Film Party) îmbrăcată într-un fabulos tuxedo Alexander McQueen și purtând tot bijuterii de la Tiffany & Co. O diversitate stilistică pe care o cultivă și o coordonează pentru Theron Leslie Fremar, stilistul actriței.

La premiile Oscar 2020, Charlize a apărut într-o rochie Dior, bineînțeles, care i-a lăsat pe mulți cu gura căscată. O fi fost și de la șlițul luuuung, care amintea de o altă statuară prezență, tot la Oscar, 2012 –  Angelina Jolie. 🙂

J’Adore totul la rochia asta asimetrică, purtată cu atâta eleganță.

Din nou, dovada că stilul cel mai simplu are cel mai mare impact. Dar și cu simplitatea asta e o poveste, că nu e tocmai simplu de ajuns la ea.

Ce picior lucrat! La sală cu noi, doamnelor! 🙂 Asta voiam să vă spun de fapt, rochia a fost doar un pretext.Citiţi şi

Bruma (ceața) de față – confortul după care tânjește tenului tău

Christian Dior Fall/Winter 2022 -2023 Haute Couture Collection: Maria Grazia Chiuri & artista ucraineană Olesia Trofymenko

Produse cosmetice cu protecție solară

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro