Chiar nu mai există bărbați normali?

18 February 2019

În trecut, cuplurile se despărțeau din motive reale. Se despărțeau din cauza miilor de kilometri dintre ei, din cauza războaielor, a bolii și a morții, din cauza adulterului, acesta fiind cel mai penibil motiv. În secolul 21, cuplurile se despart din cauză că el, masculul alfa, este un PC-Gamer devotat care petrece prea multe ore în fața ecranului și purtând conversații puerile cu prietenii lui PC-Gamer-i. Astfel… Mă scuzați. Am făcut o pauză să râd. Astfel, în acest mod dispare comunicarea din relația de cuplu, libidoul se prăbușește, iar timpul petrecut împreună se reduce atât de drastic încât singurul lucru pe care îl fac unul în prezența celuilalt este să doarmă. Nici măcar asta, deoarece ea are insomnii și se gândește: cu ce am greșit?

În 1998, Carrie Bradshaw scria despre tipurile de bărbați pe care trebuie să îi eviți. În acel top nu erau incluși PC-Gamer-ii, dar îmi permit să fac un update acelei liste.

bărbați normali

Cât de trist este că în 2019 bărbații să se împartă în doar două categorii? Extrem de trist, deoarece aceste categorii sunt: bărbații răi, fustangii, cei care umblă din floare în floare și bărbații buni, acești dependenți de calculator, care ajung virgini la 20 de ani, deoarece și-au petrecut toată adolescența în casă jucându-se și care au de gând să facă acest lucru și pe parcursul maturității.

Chiar nu mai există bărbați normali? Serios? Doar de curvari și de băieți care se excită gândindu-se la ultima victorie din LOL trebuie să dăm?

Am cunoscut femei care s-au despărțit de iubiții lor, deoarece erau obsedați de jocuri pe calculator. Da, acest specimen de bărbat mutant există și trăiește printre noi. Partea și mai rea este că se înmulțesc pe zi ce trece.

Uitați-vă în jurul vostru! Uitați-vă la iubiții prietenelor voastre, la soții lor, la frați și la copiii voștri! Pe câte dintre femeile care își petrec viața cu ei nu le-ați auzit plângându-se?

O iubită spunea: „Am fost în weekend la el. Mi-a spus că nu s-a jucat o săptămână întreagă și nu are timp să stea cu mine.” O soție spune: „Am și uitat ce culoare au ochii lui. Singurul lucru pe care îl face în timpul liber este să se joace…” Iar o mamă îngrijorată: „Nu își face temele, nu vrea să se plimbe pe afară, nu mănâncă… Doar cu nasul în ecran stă.”

PC-Gamer-ii sunt o specie de care trebuie să te ferești. Dar când ai de ales doar dintre două tipuri de bărbați… îi alegi pe ei, deoarece ei sunt cei cuminți, „bărbații de casă”, bărbații cu care alegi să te căsătorești pentru că preferi să te înșele cu laptopul sau calculatorul decât cu o altă femeie.

P.S. Cu toate acestea, nu încetați să căutați bărbatul echilibrat care să vă completeze.

Guest post by Cristiana Todiresei

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Am visat-o pe mama

Freud’s Last Session

Oare atât merit? Câteva cuvinte îngrămădite pe o foaie A4, ruptă neglijent de la jumătate?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Ileana / 17 January 2020 16:46

  Nu știu despre ce lume e vorba aici, dar sigur vorbim de o nișă, eu nu cunosc nici măcar un gamer, la cei 37 ani ai mei. Iar soțul meu e un bărbat cu preocupări firești pentru vârsta și statutul lui, la fel și prietenii. Poate e o chestiune de ce atragi, cumva? Mă refer aici inclusiv la prietenele tale…

  Reply
 2. miki / 21 February 2019 16:46

  nu zic ca sunt toti asa dar cunosc cateva cupluri unde barbatul respira mananca si f…te jocurile online lol….patetic

  Reply
 3. Wtf / 19 February 2019 22:40

  Viziunea ta despre barbati e mult prea restransa. As varsa o lacrima da nu risc sa te uzi

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro