Cine e cea mai populară vedetă pe Twitter

17 May 2011

Lady GaGa a atins un nou record: a devenit primul artist care a depăşit pragul de zece milioane de fani care o urmăresc pe Twitter.

“10 milioane de Monştri! Sunt mută, am făcut-o şi pe asta. Iubirea mea faţă de voi e ca o boală”, a scris Lady GaGa după ce a aflat vestea.

Lady GaGa îşi dispută acum tronul din Olimpul Twitter-ului cu Justin Bieber, după ce a depăşit-o demult pe Britney Spears, cea mai populară vedetă pe Twitter în august, când 5 milioane de fani îi urmăreau postările.

În aprilie, Twitter a anunţat că a ajuns la 220 de milioane de utilizatori. Iată, Lady GaGa are un nou imperiu demn de personalitatea ei peste care să strălucească 🙂Citiţi şi

Hold My Hand

Dispariția lentă a unei platforme de socializare și posibilitatea ca tu să devii CEO

Reverență, Majestatea Voastră!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. gabbrielle / 18 May 2011 0:14

    So Lady Gaga este un model acceptat si urmarit de catre 10 milioane de oameni. Good for her si vai de noi, de tinerii nostri, care aleg sa fraternizeze cu asemenea repere…este tot ceea ce pot sa spun.

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro