Cine te-a pus să fii fabuloasă?

15 January 2016

GiaDa, chiar așa, cine? Știi orele alea petrecute la sală, cu fel de fel de antrenamente (zumba, kizumba, pilates, step, mixfit, aerobic… oare, e ceva ce nu ai încercat!?)? Nu te mai săturai! Știi picioarele alea mișto, super lucrate, pe care îți place ție să le porți cu tocuri înalte? Știi brațele alea perfect modelate și bustul de zeiță… machiajul ăla super discret și elegant, ținutele întotdeauna croite pe talia fără cusur?

Știu și eu, cum știi și tu, cât ai muncit pentru toate astea! Până și ridurile alea de la colțul ochiului sunt atent muncite! Ei, da, scumpa mea, asta se cheamă că ți-ai făcut-o cu mâna ta!

Cine te-a pus să te școlești, să-ți găsești un job bun, care să-ți permită să te respecți? Cine te pune să fii când excepție, când ordinară, când deșteaptă, când blondă, când perversă, când ingenuă, când puternică, când dependentă?? Cine te pune să fii toate astea la un loc?

Cine te-a învățat pe tine toate trucurile astea cameleonice de supraviețuire, nu te-a învățat și că everything, but everything în viața asta, comes with a price?

Iar prețul pe care îl plătești tu pentru că ești fabuloasă, ghici care e? Ești singură! Ce semeni, aia culegi!

femeie

Poate că unii aleg să fie single, dar nu sunt neapărat și lonely. Nimeni nu alege să fie lonely, să fie clar. Și de ce, mă rog, ești single și lonely, că asta chiar nu mai e alegerea ta? Pentru simplul motiv că toți potențialii tăi parteneri, bărbații pe care îi întâlnești zilnic la job, pe stradă, la piață, la sala de forță sau la ședința cu părinții, toți, dar absoluteley fucking all of them, sunt convinși că există cel puțin un bărbat în viața ta. Poate chiar doi, și soț, și amant. Deși, la cât de fabulos zâmbești, te miști și vorbești, poate ai un soț și …amanți fără număr. Niciunul nu e în stare să conceapă că o femeie fabuloasă ca tine ar putea să fie… singură. Toți admiră, și toți trec mai departe. Iar aici, din pacate, nu mai ai niciun control. Doar dacă…

I am so fabulous, but yet so single. Cred că am să-mi imprim mesajul ăsta pe un T-shirt și la vară am să-l port până la uzură… mulat pe sânii mei fabuloși! Să vă văd atunci! Ce zici, fabuloaso, te bagi?

PS: Lăsând gluma de o parte… Ieri, la volan fiind, că tocmai luasem copilul de la cursuri, la trecerea de pietoni din fața școlii, am cedat prioritatea unui bărbat. Dar ce bărbat!!! Îl ținea de mână pe fii-su. N-am rezistat și i-am zâmbit, a fost peste puterile mele… Și, ca să nu par o ciudată, că fiică-mea îmi tot spunea rușinată mami, nu face asta, îl cunoști?, i-am și fluturat discret din mână nu, dar mi-ar plăcea să te cunosc… Iar el mi-a răspuns în același mod. Pentru o clipă, am fost complici.

Credeți că e și el la fel de fabulos ca mine?

Citiți și Singură și fabuloasă. Oare?

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂  Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Ținute pentru domni, în funcție de geaca purtată

“Ești frumoasă, deci ești proastă”

Am învățat

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Andrei Pavel / 19 January 2016 5:07

  E valabil si the other way around (ca sa pastrez romgleza din articol).

  Pretul platit nu e single si/sau lonely, ci pretentiile care apar pe parcurs. Vorbim de alte standarde atunci cand nu doar sala e la mijloc 🙂

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro