Copiii din filmul „Octav”

18 September 2017

Alessia Tofan și Eric Aradits, în vârstă de doar 10 ani, au primit fiecare câte un rol semnificativ în lungmetrajul românesc „Octav”, a cărui premieră în cinematografe va avea loc pe 6 octombrie.

Alessia Tofan Credit foto Adi Marineci

Alessia Tofan

Mie îmi place foarte mult să joc în filme pentru că acesta este visul meu, de când eram mică. Mi-a plăcut foarte mult rolul pe care l-am avut, emoțiile trăite odată cu Ana, personajul meu. Când ea simțea tristețe, eu pur și simplu intram în povestea vieții ei și replicile veneau automat, ca și cum nu le învățasem și erau doar cuvintele mele”, povestește Alessia Tofan, pentru care acest rol reprezintă debutul său în cinematografie.

Alessia Tofan si Marcel Iures Credit foto Adi Marineci

Alessia Tofan și Marcel Iureș

Lui Octav casa părintească îi trezește amintiri plăcute, dar și mai puțin plăcute. Însă în ansamblu, cred că Octav a fost un copil fericit. Mi-a plăcut mult să-l interpretez. Mai ales că adultul Octav e Marcel Iureș!”, subliniază Eric Aradits, aflat la al treilea proiect cinematografic, după rolurile din scurtmetrajul „Excursie” în regia lui Adrian Sitaru și cel al Ștefania Maftei, pe când era studentă la UNATC.

Eric Aradits Credit foto Adi Marinec (3)

Eric Aradits  Eric Aradits Credit foto Adi Marinec (4)

Lung-metrajul „Octav”, în regia lui Serge Ioan Celebidachi, este o coproducție România — Marea Britanie, realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, iar producător este Adela Vrînceanu-Celebidachi. Premiera de Gală va avea loc pe 4 octombrie 2017, iar biletele sunt puse în vânzare în rețeaua Eventim și pe eventim.ro.

interviu Marcel Iures Alessia Tofan si Eric Aradits credit foto Adi Marineci

Alessia Tofan și Eric Aradits 

Mai multe detalii despre filmul OCTAV aici.

Credit foto: Adi MarineciCitiţi şi

Gala Premiilor Gopo se apropie

Peste 80 de filme în competiția pentru Premiile Gopo 2018

Rol „fantomatic” pentru Ioan Andrei Ionescu în filmul „Octav”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
827 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro