Crăciun cu CHANEL

17 November 2016

Trebuie să recunoaștem că, pentru femeia modernă, Magia Crăciunului este, de fapt, un cod secret de frumusețe și un motiv în plus pentru a nu dezerta în fața coaliției obligațiilor zilnice cu cele de sărbători. Un cod secret de frumusețe care-i deschide noi căi de a fi ea însăși, răsfățata supremă a noilor colecții pe care CHANEL i le pune de fiecare dată, cu fidelitate, la dispoziție.

Anul acesta, SYNTHETIC DE CHANEL – curajoasă, contemporană şi neaşteptată  – este prima COLLECTION LIBRE dezvoltată de Lucia Pica şi Makeup Creation Studio. Inspirată de peisajul urban, colecţia a fost gândită pentru a oferi o experienţă unică. Nuanţele şi culorile hipnotizează. Sticla, metalul şi cauciucul s-au transformat în umbre şi texturi inedite, în timp ce rozul natural, coraiul şi tonurile de roşu adaugă o notă de prospeţime şi voioşie.

ma2016_04_0005

SYNTHETIC DE CHANEL oferă o paletă contrastantă de texturi, culori şi luminozităţi.

ma2016_04_0008

Creaţia exclusivă ARCHITECTONIC este un fard de pleoape inspirat de culorile urbane pentru ochi arhitecurali. Armonia a cinci nuanţe, de la bleu mat la gri, promiţând atât intensitate, cât şi luminozitate, alternând  culorile mate cu cele strălucitoare  are efect magnetic, cu strălucire metalică imediată. Complet inovatoare, textura hibridă combină creama cu pudra, beneficiind de un dublu aplicator. Paleta conţine: bleu midnight mat, blue metalic, gri platină, gri ciment şi gri oglindă.

Cu textura sa cremoasă, eyeliner-ul CALLIGRAPHIE DE CHANEL Hyperblack este unic, având un aplicator de înaltă precizie. Beneficiază de  formulă rezistentă la umiditate şi la apă, de o culoare negru mat intens.

ma2016_04_0004

Pudra roz intens cu efect de strălucire sănătoasă, JOUES CONTRASTE Hyperfresh, adaugă un plus de prospeţime întregii colecţii.

Buzele se îmbracă în culori luminoase, flamboaiante, cu rujul colecţiei ROUGE ALLURE cu diferite nuanţe: roşu, roz şi corai. ROUGE ALLURE Ultrarose, ROUGE ALLURE Ultraberry, ROUGE ALLURE GLOSS Super Nude, ROUGE ALLURE GLOSS Super Coral, ROUGE DOUBLE INTENSITÉ Curious Orange.

ruj

Lacul de unghii duce creativitatea la un nou nivel. LE VERNIS VELVET Pink Rubber este o ediţie limitată inspirată de textura caucicului, pentru un efect mat. Accentuează aspectul urban al unghiilor, textura sa îmbogăţită asigurând un aspect catifelat. Cu un surprinzător efect metalic, LE VERNIS Longwear Liquid Mirror clonează reflexia argintată a clădirilor pe timp de ploaie. Mai discret, de un roz translucid, LE VERNIS Longwear Hyperrose Glass recreează efectul luminii de neon. Iar LE GEL COAT, aplicat la sfârșit, oferă strălucire impecabilă.

ma2016_04_0009

La collection libre de CHANEL pentru Crăciun este disponibilă doar în ESPACE BEAUTÉ – CHANEL din Băneasa Shopping City, București.Citiţi şi

Asta era! Va trebui să renunţi la ciocolată!

O seară de răsfăț, numai și numai pentru ea…

Moda lui 2018 pentru femei și… bărbați?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
505 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro