Cred cu adevărat că numai o dată în viață găsești pe cineva care îți poate schimba complet toată lumea

13 November 2020

“Cred cu adevărat că numai o dată în viață găsești pe cineva care îți poate schimba complet toată lumea. Îi spui dintr-odată lucruri pe care nu le-ai mai spus altui suflet și el/ea absoarbe tot ce spui și încă mai vrea să audă. Împărtășești speranțe pentru viitor, visuri care nu vor deveni realitate vreodată, țeluri pe care nu le vei atinge niciodată și multele dezamăgiri pe care viața ți le-a servit. Și, când ceva minunat se întâmplă, abia aștepți să-i spui, știind că va trăi aceeași bucurie cu tine.

Nu se sfiește să plângă cu tine când ești rănit/ă sau să râdă cu tine când te faci de râs. Niciodată nu-ți rănește sentimentele ori să te facă să te simți că nu ești destul de bun/ă. Mai degrabă te ridică și îți arată acele lucruri despre tine care te fac special/ă și chiar minunat/ă. Nu există niciodată vreo presiune, gelozie sau competiție, ci doar un calm tăcut atunci când e în preajma ta. Poți fi tu și să nu te îngrijorezi despre ce-ar putea gândi despre tine, pentru că te iubește pentru ceea ce ești.

Lucrurile care le par neînsemnate altora, cum ar fi un bilețel, un cântec sau o plimbare, devin comori neprețuite păstrate în siguranță în inima ta să te bucuri mereu. Amintirile din copilărie se întorc și sunt atât de clare și vii, ca și cum ai fi din nou tânăr. Culorile par mai luminoase și mai strălucitoare. Râsul pare a face parte din viața de zi cu zi, unde înainte era rar sau nu exista deloc.

Un apel telefonic sau două în timpul zilei te ajută să treci printr-o zi lungă de muncă și îți aduce întotdeauna un zâmbet pe față. În prezența ei/lui, nu este nevoie de o conversație continuă, ești mulțumit/ă doar să îl/o ai în preajmă.

Lucrurile care nu te-au interesat niciodată devin fascinante pentru că știi că sunt importante pentru această persoană care este atât de specială pentru tine. Te gândești la această persoană cu fiecare ocazie și în tot ceea ce faci.

Lucrurile simple ni-l aduc în minte ca un cer albastru pal, ca un vânt blând sau chiar ca un nor de furtună la orizont. Îți deschizi inima știind că există șansa să suferi într-o zi și, deschizându-ți inima, experimentezi o dragoste și o bucurie pe care nu le-ai visat niciodată posibile. Descoperi că a fi vulnerabil este singurul mod de a-i permite inimii să simtă adevărata plăcere, atât de reală încât te sperie. Găsești putere în a ști că ai un prieten adevărat și, eventual, un suflet pereche care va rămâne loial până la capăt. Viața pare complet diferită, interesantă și prețioasă. Singura ta speranță și siguranță constă în a ști că el/ea face parte din viața ta.”- Bob Marley

Ascultați-l Is This Love.

Bob Marley a scris extraordinar și despre iubire. 🙂

Iubirea este dificilă, atunci când e iubire.

Poate că nu eşti primul în viaţa ei, nici ultimul şi nici unicul. Ea a iubit înainte să iubească din nou. Dar dacă ea te iubeşte pe tine acum, ce altceva mai contează?

Ea nu este perfectă. Însă, nici tu nu eşti perfect şi voi doi nu veţi fi niciodată perfecţi împreună. Dar, dacă ea te poate face să râzi, îţi dă posibilitatea să fii om, îţi iartă greşelile, atunci ţine-o lângă tine din răsputeri şi oferă-i tot ce-i mai bun de pe lumea aceasta.

Poate că nu se gândeşte la tine în fiecare clipă, dar îţi va oferi o parte din ea, chiar dacă ştie că ai putea să o distrugi – inima ei. Aşa că, nu o răni, nu o schimba, nu o analiza şi nu aştepta de la ea mai mult decât îţi poate oferi.

Zâmbeşte când te face fericit, spune-i când te supără şi fie-ţi dor de ea atunci când nu este alături de tine.

Oameni ideali nu există, dar întotdeauna va fi o persoană ce pentru tine semnifică idealul.

În realitate, orice persoană vă poate cauza durere şi suferinţe. Pur şi simplu, trebuie să găsiţi acea persoană care va merita lacrimile voastre.Citiţi şi

Generații. Femei. Politică – Simina

V-a fost dat să iubiți pe cineva vreodată cu toată ființa?

Prietena mea, șerpoaica

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro