Cum ajungi pe plajă… una te-aștepți, alta găsești

29 July 2016

Așteptări

Cum ajungi pe plajă, închiriezi un şezlong şi o umbreluţă şi… zdup! în apă. Alternezi umbră/soare, comanzi un frappé bun şi apoi iei masa la terasa de pe plajă! Asta da, viaţă!

Realitate

Plaja e plină ochi. De turişti, cearşafuri şi gunoaie. Români fericiţi scuipă ritmic seminţe sau aruncă chiştoacele în nisip, amestecându-le cu jucăriile copiilor. Iei maşina şi te muţi la 10 kilometri distanţă de dezastru, în staţiunea alăturată. Aici, scenariu identic, cu o singură deosebire: apa e plină de alge! Mai bagi 10 kilometri. Găseşti şezlonguri. Multe şi libere! Ce noroc ai, deşi e în plin sezon! Te instalezi şi eşti liniştit 30 de secunde. Apoi cade bomba: 75 de lei!! Păi nu vreau să le cumpăr! Deci, cât costă? 75 de lei, ce nu ai înţeles?? Ok, încă 10 kilometri!

barbat la mare

Citiți și Mamaia n-are nicio vină, mama, da!

Așteptări

Plaja e plină de femei frumoase. Multe – topless. Nu trebuie decât să faci efortul de a ţine ochii deschişi şi, cel mult, să întorci capul din când în când după câte un exemplar mai reuşit!

Realitate

După pantaloni – bărbat, după ţâţe – femeie, după faţă – situaţie incertă!

Așteptări

Sigur agăţi ceva. În fond, la mare se vine în primul rând pentru asta, nu? E simplu, un zâmbet, un val pe care să-l împărţiţi zglobiu şi… restul vine de la sine!

Realitate

O vezi. Stă în buza marii zâmbind şăgalnic. Ţintă sigură. Te apropii stil cocoş. Rânjeşti larg, ca la Hollywood. Efect sigur, te-a remarcat. Când îţi rotunjeşti buzele a primă replică, de nicăieri apare un plod şi i se trânteşte în braţe. Îţi piere zâmbetul, dar speranţa se ţine încă bine. Mămica pare neînsoţită. Şi e sexy. În plus, îi intri în graţii rapid dacă îi admiri plodul. Şi bagi introducerea. Nu auzi răspunsul ei, căci al doilea plod – de dată asta venit din apă – stropeşte tot în jur (inclusiv pe tine) cu apă şi nisip umed şi îi sare şi el braţe. Te întristezi. Şi totuşi… poate – poate. Dai s-o feliciţi, atât de tânăra şi frumoasă, parcă e sora celor doi… trei… patru plozi! Ups! Situaţia devine instantaneu gravă! Profiţi de mica ambuscadă şi o iei la picior cu o sprinteneală de care nu te mai credeai în stare. Totuşi, reuşeşti să o mai auzi pe mămică strigând după tine: Nu-s toţi ai mei! Numai trei am…

Așteptări

Sex pe plajă – romantism dus la extrem! Stele, lună, mare strălucitoare şi voi, nimic mai mult! Îmbrăţişări senzuale potenţate de magia apei şi a iubirii de-o vară!

Realitate

Sunt scoici. Şi-ţi intră în… vorba aia. În plus, nu e lună, dar sunt adolescenţi în călduri. Lor nu le trebuie nici romantism, nici intimitate. Când, în sfârşit, ai găsit un loc mai ferit, nu mai vrea ea. Că e tare (nisipul, nu e vorba de tine), că o doare una, alta. Şi îi mai este şi foame. Nu mai bine o lăsăm pe altă dată? La anul e bine?

Guest post by T.L.

Și tu poți scrie pe Catchy!  :)   Trimite-ne textul pe office@catchy.ro. Citiţi şi

El își pierde interesul, ea își pierde cheful

Eu nu rămân în povestea care mă plictisește, în care nu mai am ce descoperi, în care nu-mi găsesc niciun rol potrivit

Pentru cele care judecă amantele

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro