Cum poți arăta la fel de naturală și proaspătă ca modelele CHANEL

24 February 2019

“Nu poți trăi cu un orizont limitat. Este sufocant.”

Gabrielle Chanel

Credința femeii care și-a marcat ca nimeni alta, îndrăznesc să spun, timpul în care a trăit i-a fost ghid Luciei Pica în toate colecțiile de make-up pe care le-a conceput pentru CHANEL din 2015, de când conduce acest departament. 

Lucia Pica, prezentarea colecției de make up primăvară-vară 2019

Născută în Napoli, Pica s-a mutat la Londra cu peste un deceniu în urmă pentru a-și urma visul de a deveni make up artist. De copilă a fost fascinată de felul în care machiajul transformă femeile. A lucrat cu branduri și modele celebre și a fost adesea lăudată pentru felul inovator în care a folosit paletele de culori și pentru talentul de a da figurilor un aspect incredibil de natural și de proaspăt.

S-o luăm de la ochi în jos…

Cu noua colecție primăvară-vară 2019, intitulată “Vision d’Asie: L’Art du Détail”, Lucia ne poartă în Japonia și Coreea de Sud. Mărunte și umile frumuseți pe care cultura occidentală, grăbită, le ignoră, în Asia fac farmecul discret și sacru al fiecărei zile. Noua colecție este despre frumusețea tăcută… bogată în nuanțe, rafinată, într-o joacă splendidă cu lumina. Verde, albastru, roșu cărămiziu, auriu, ivoar…

LES 9 OMBRES Édition n°2 : Quintessence palette (423 lei)

Culori intense, mate, strălucitoare, metalice, care pot da lumină și curaj privirii. Paleta ilustrează perfect, din nou, plăcera Luciei Pica de a-i da machiajului libertatea de a călători și femeilor libertatea de a se elibera de convenții sau de clișeele perfecțiunii. 

OMBRE PREMIÈRE CRÈME Patine Bronze (169 lei) este un fard metalic cremos, fascinant și de unul singur. Dar el poate fi purtat pe sub oricare dintre culorile din paleta 9 OMBRES ca un intensificator de nuanță. 

Acum, buzele! 

Rujuri mate, rujuri cremoase sau pudrate, rujuri care stau pe buze.

Avem suficientă strălucire și lumină în etajul superior (pleoape, pomeți, podul nasului, arcul lui Cupidon) încât buzele să aibă o culoare oricât de tare sau neutră, dar lipsită de luciu. Din nou, contrastul pe care l-a urmărit Lucia Pica. 

Rouge Allure liquid powder (190 lei)

Dacă nu ați încercat încă aceste rujuri care pudrează buzele într-un fel atât de lejer încât nu simți că ai pus culoare pe ele, trebuie să le încercați. Sunt lichide, se aplică diferit de felul în care ați fost obișnuite – cu ajutorul unui burețel cu orificii fine prin care, atunci când strângeți între degete pereții rujului, iese culoarea. Metoda aceasta de aplicare are o fină precizie, rezultatul fiind rapid și spectaculos. Buzele rămân ca tatuate timp îndelungat. Nuanțele închise nu apar la fel de închise pe buze. 

Rouge Allure Velvet (190 lei)

Acum, strălucirea de care toate avem nevoie – Baume Essentiel!

 

 

04_MA2018_01_0001_BAUME_ESSENTIEL_Sculpting_LDBatonul hidratant Baume Essentiel (222 lei) vine în două nuanțe: Transparent (pentru un efect luminos de oglindă) și Sculpting (pentru un finish delicat de perlă).

 

03_MA2018_01_0002_BAUME_ESSENTIEL_Transparent_LD

Aplicat în zonele care captează lumina – pomeți, podul nasului, arcul lui Cupidon – Sculpting creează un efect de strălucire care înșală ochiul. Aplicat pe buze și pleoape, hidratează, dar adaugă și o luminozitate subtilă.

 

 

Deși se pot întinde și cu vârfurile degetelor, pensula specială este o opțiune mult mai bună. Moale și plăcută la atingere, asigură rapid o întindere uniformă.

La urmă, dar nu ultima, oja (138 lei). Cele două nuanțe, bejul subtil și rozul neon, două extreme inspirate de contrastele Asiei. 

Pe măsură ce se usucă, rozul se “mătuiește”, iar bejul rămâne discret lucios. 

O primăvară frumoasă tuturor! 🙂Citiţi şi

Așa, NU!

Vin Chanel? Da! Rosé și alb

Cei care au folosit pentru prima dată machiajul au fost bărbații

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Despre secretele vitalității cu Joyce CARPATI (86) - Catchy / 6 June 2019 9:14

  […] la Maybelline este minunat. Crema de noapte este precrisă de doctorul meu. Îmi place pudra de la Chanel, o folosesc, este cea mai bună, ca şi crema blush de la Chanel. Pentru machiajul ochilor folosesc […]

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro