Cum să faci să-ți arate buzele de parcă ai fi mușcat o căpșună

13 November 2019

La începutul lunii octombrie, Chanel a prezentat colecţia Primăvară-Vară Ready-to-Wear 2020 într-un setup inedit, dar totuşi familiar pentru brand, inspirat de acoperişurile Parisului. Întregul spectacol a fost gândit de Virginie Viard, director artistic pentru colecţiile de fashion ale Casei Chanel, iar Lucia Pica s-a ocupat de machiaj. Ea a povestit în cadrul unui interviu cum au decurs pregătirile pentru marele eveniment.

Care au fost sursele tale de inspiraţie pentru machiajul folosit? Ce brief ai primit de la Virginie Viard?

Tema spectacolului a fost Nouvelle Vague. Fetele mergeau pe acoperişurile din Paris, iar Virginie a dorit ca ele să arate super fresh. Totul a stat în luminozitatea şi transparenţa pielii, dar şi în culoare buzelor. Am încercat să exagerez toate aceste texturi cu ajutorul machiajului.

Poţi descrie un pic machiajul?

Pentru a exagera naturaleţea pielii, am adăugat noul autobronzant BAUME ESSENTIEL Golden Light peste nas şi pomeţi. Am adăugat chiar şi pistrui. Toate acestea au creat senzaţia unui look sărutat de soare.

Pentru pleoape am folosit un fard care va apărea în primăvară, OMBRE PREMIÈRE LAQUE in Quartz Rose. L-am concentrat în centrul pleoapelor şi apoi am folosit BAUME ESSENTIEL Transparent deasupra.

Citiţi şi Poveste de Crăciun cu Chanel N°5 L’EAU și Lily-Rose Depp

Pentru buze am ales ROUGE ALLURE LIQUID POWDER Radical, de culoare roşu-oranj, pe care l-am aplicat de asemenea în mijloc şi apoi l-am dispersat către exterior. Peste, am adăugat ROUGE COCO GLOSS Crystal Clear, pentru un rezultat transparent şi strălucitor.

Ai avea câteva sfaturi profesionale pe care să ni le împărtăşeşti?

Ce am încercat să fac este reproducerea sentimentului pe care îl are o fată ce tocmai a mâncat o căpşună. Aşadar, am aplicat ROUGE ALLURE LIQUID POWDER Radical chiar pe mijlocul buzei şi apoi îl întind către exterior, iar pentru a accentua ceva mai mult, adaug şi fond de ten la colţurile gurii. Astfel, pare că toată culoarea se îndreaptă către marginile gurii.

Există vreun produs pe care ţi-a plăcut în mod special să îl foloseşti pentru această şedinţă?

Da, mi-a plăcut balsamul autobronzant BAUME ESSENTIEL Golden Light.Citiţi şi

LES EAUX DE CHANEL – PARIS-ÉDIMBOURG, a cincea destinație

Poveste cu Cioran pentru prințese

«Traian Vuia este eroul vostru, este și al nostru»

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro