Dacă păsărica ta ar vorbi… ar fi horror. Și totuși pentru unii nu e

7 November 2017

Știi sentimentul ăla când crezi că le-ai văzut/trăit pe toate și se întâmplă atunci ceva extraordinar, dar atât de extraordinar că-ți cade instantaneu părul de pe… să zicem picioare și rămâi cu gura căscată? Cu gura aia cu care vorbești, deși după revelația pe care am avut-o recent, nu mai știu exact la care din ele mă refer…

Să mă explic… Să-mi regăsesc luciditatea mai întâi, căci e o grozăvie care, sunt sigură, va marca (cât pe ce să zic traumatiza) lumea. Suflarea omenească de ambe sexe.

Ia, șșșt, liniște! Ce se aude? Ia, în picioare, doamnele mele! Jos de pe canapea, scaun sau biciclete și ascultați! Auziți? NU? Nimic? Ia, depărtați ușor picioarele… nici acum? Nu se poate. Cum adică, voi nu auziți cum vă vorbesc … „păsăricile”? A? Of, Doamne… probabil că le-ați strivit „fețele” de canapea. Țțțț… ce „fete” insensibile suntem. Și surde pe deasupra!

Despre ce e vorba, pe scurt. O reclamă la un medicament împotriva infecțiilor vaginale. O reclamă în care niște labii desenate ca niște guri, da, brrr, vorbesc între ele. Ce faaac?? Ai citit bine, „vorbesc” între ele, mișcând labiile, buzele rujate, așa cevaaa…

reclamă păsărici vorbitoare

Adică au „conversații intime”. Și sunt supărate foc pe „fete” că nu le dau atenție, nu le ascultă, „Parcă s-ar răzbuna pe noi pentru că suntem păroase!”, mai „ciripesc” ele înciudate. Și se și alintă – „brioșico”, „gogoșico”. Nu le place cu bicicleta, nu le place la epilare, ce să mai, niște mofturoase… Dar ce nu înțeleg eu e cam cum și unde s-ar desfășura acest dialog… Să fie un – hai să zicem elegant – party intim între fete? Sau și-au luat concediu „brioșicile” și „gogoșicile” și au ieșit de capul lor ? la o cafea, să bârfească?

gură

Și, mai mult decât atât, ticul verbal al reporterițelor de televiziune, vedete autohtone s-au implicat în promovarea acestei strălucitoare campanii. Cu îndemnuri cât se poate de… „fără tabu” (am stabilit că vorbim elegant, da?):

„Ne place să auzim și păsăricile vorbind, cred ca au multă experiență și ar merita din când în când să le ascultăm ce ne spun… Ciripitul lor intim e foarte important și în sfârșit a venit momentul în care cu ajutorul Idelyn Romania nu mai este un tabu să facem asta!”

Toate ca toate, dar știți, de fapt, ce-și doresc păsăricile noastre vorbitoare? Nu e ce credeți voi (sau poate și asta, dar s-a tăiat la montaj). Citez: „Știi ce-ar mai fi frumos? Un weekend la nudiști!!” Pam-pam!

În numele egalității de gen și al corectitudinii politice, dorim imediat o reclamă în care cocoșeii stau la taclale.

Pe Cristina o găsiți aici

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Îți vine să crezi?

Ce spui, doctore? Crezi că scăpam cu bine?

Trei subiecte despre care ne este rușine să vorbim

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
9,198 views

Your tuppence

 1. Rares D / 7 November 2017 22:00

  multe doamne au cam depasit masura, multe, din pacate… mai exista mister feminin si la ce se mai refera? incercati sa va mai si doriti sa fiti si respectate, doamnelor, descoperite de altcineva, ravnite, sa mai aveti si secrete, feminitate, inocenta, pudoare, sensibilitate, jena
  vorbiti cam mult despre “propria persoana”, asta nu ne tine cu gura cascata
  va livrati prea facil, prea repede

  Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro