Dana Rogoz este marea dragoste a lui Octav

Catchy

25 July 2017

Lung-metrajul Octav, în regia lui Serge Ioan Celebidachi, coproducție Romania — Marea Britanie, realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, producător Adela Vrinceanu Celebidachi va rula în cinematografe în toamna aceasta, din 6 octombrie 2017. Din distribuția filmului fac parte nume importante ale cinematografiei românești: Marcel Iureș, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Silviu Biriș, dar și Dana Rogoz care o interpretează pe Ana (la adolescență), marea dragoste a lui Octav, rândul său, interpretat (la tinerețe) de către actorul Alexandru Mandu. Actrița, înzestrată cu o forță creativă surprinzătoare, reușește în filmul Octav să ne amintească de dorul inocent și ușor zglobiu al primului zbucium sufletesc, dragostea.

dana alex 2

Dana Rogoz s-a remarcat de la o vârstă fragedă pe scena artistică, mai întâi la Teatrul Evreiesc de Stat, urmând apoi o carieră în televiziune unde a fost protagonistă în mai multe seriale, nelipsind însă nici de pe diferite scene alea teatrelor bucureștene (Teatrul Lucia Sturdza Bulandra, Teatrul de pe Lipscani sau Godot Cafe).

dana (1)

Actorul Alexandru Mandu intervine complementar în acest traseu al iubirii timpurii, adăugând un plus de sensibilitate personajului Octav din adolescență. Actor de teatru și film, joacă în teatrul independent la mai multe teatre din București precum, Teatrul Coquette, Godot Cafe, La Scena și In Culise.

Mai multe detalii despre filmul OCTAV se găsesc și aici.

Credit foto: Adi MarineciCitiţi şi

Rol „fantomatic” pentru Ioan Andrei Ionescu în filmul „Octav”

Copiii din filmul „Octav”

Lia Bugnar este mama lui Marcel Iureș în filmul „Octav”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,478 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro