De ce le plac femeile care se culcă cu ei din și cu plăcere

22 September 2018

Am întrebat o sută de bărbați (credeți ce vreți) de ce le sucesc mințile femeile care fac amor cu mare plăcere. N-am primit chiar o sută de răspunsuri diferite, că nu sunt ei atât de poeți ori de sensibili, dar câteva chiar sunt o bună sursă de inspirație. Pentru noi. Iată-le:

1. Sunt cam leneș din fire deci am mai puțin de muncit ca s-o aduc la orgasm. Dar pot să spun că o astfel de femeie e cel mai grozav afrodiziac. Și pentru că știe să ceară, fac ce fac și nu mai sunt așa leneș…

2. Iubesc femeia pian, vioară, violoncel, care cântă bine și când se mișcă singură, darămite când e “orchestrată”. Tragi de tine până mori cu ea în brațe.

3. Frate, când te bagi în pat cu o femeie, nu vrei să topești ghețari. Vrei scânteie, foc. Altfel, la ce mai e acolo? Ori vrea și se poate bucura, ori să se lase de sportul ăsta, să facă altceva.

4. Îmi plac femeile care nu fac fițe pentru că chiar își doresc o partidă cumsecade de amor. Îmi plac și când o inițiază, înțeleg și mă supun, și cu atât mai mult când n-o refuză, dacă bărbatul este eligibil (cazul meu! – n-am comentat). După care să-și poată vedea liniștite de viața lor. Nu facem și noi la fel?

5. Recunosc, am părut cam prostănac în fața unei astfel de femei, când am întâlnit una. De ce? Obișnuit cu nevastă-mea, pe care o durea totul tot timpul – spatele, șoldurile, sânii, intrarea, ieșirea, am întrebat-o grijuliu în timpul unei acrobații, așa mi se părea, dacă pe ea n-o doare… Eram sătul de precauții să nu-i desfac prea tare coapsele, să nu i se curbeze prea tare coloana ori să nu mă înfig mai cu suflet. N-am divorțat, că nu pentru sex ne luaserăm, dar cred că fiecare bărbat ar trebui să cunoască o femeie căreia îi place să facă sex. Cel mai bine și mai corect, înainte de-a se însura. Deși am auzit și de varianta în care o metamorfoză stranie transformă fete mari amatoare de sex înainte de căsătorie în neveste cărora doar numele le provoacă apoi migrene… Măcar eu am știut de la bun început că e cam… fragilă.

6. Mie mi-a luat ceva timp să le înțeleg, să le respect și să nu le mai judec pe aceste femei. Pentru că așa am fost educat: dacă cedează repede, e curvă; dacă îi place, e curvă; dacă nu-i ajunge, e curvă. Nu, e o femeie sănătoasă, sigură pe ea, care știe ce vrea și obține ce vrea. Când mă voi însura, nu mă voi împiedica în alegere de apetitul sexual și nici nu voi pune acea întrebare absolut imbecilă “cu câți bărbați te-ai mai culcat până la mine?”.

Light hug by Susa Dosa

Light hug by Susa Dosa

7. O femeie cu chef de treabă e o bucurie! Totul devine de-un firesc de vis, care îți lasă liberă energia și te face creativ în a o cheltui acolo, pe loc, în pat, cu ea. Pentru un bărbat este esențial să se simtă dorit și să fie bine primit. O femeie care vrea “rezultate” știe asta și îți transmite acest mesaj în cel mai seducător mod – ți se dăruiește. N-ai cum să răspunzi altfel decât făcându-i-te dar. Win-win!

8. Cum să nu-mi placă femeile fără inhibiții? Alea de umblă goale toată ziua prin casă și fără chiloți pe stradă. Le recunosc după cum calcă și se uită laser prin tine. Dezinhibată în brațele unui bărbat nu înseamnă promiscuitate, nu înseamnă fără principii, fără morală, fără cap, fără suflet. Inhibițiile complică totul. Îngrozitor. Nedrept. Toți avem de pierdut.

9. Am crescut o astfel de femeie dintr-o cât pe-aci majoră drăcoaică. Fata aia încingea locul pe care ședea. Nu era încă frumoasă, a devenit după. Tot mai frumoasă. Când i-am dat drumul să plece, s-a smuls din mine. Am crescut o astfel de femeie… Mă dor toți bărbații pe care știu că i-a avut și i-a zăpăcit de cap pe viață. N-aș vrea s-o revăd. N-am căutat-o. Nu m-a căutat. Ca ea n-am mai întâlnit… Nici alta n-am mai crescut. Sunt bătrân. (Nu era, așa se simțea…)

10. Cum de ce? Pentru că atunci când se f*t, se f*t, nu se mai gândesc la copii, la bărbat, la servici(u), la piață, la mamă sau surori! Sunt acolo, sub tine sau pe tine, când nu te mai ține, știu ele să ți-o facă să meargă iar. Și te fac de rușine, să știi, ba-ți mai trag și-o sudalmă, dacă le lași cu ochii în soare. La din astea mai bine nu te bagi, dacă te știi slab, că o pățești! (eternul șofer de taxi)

Citiți urmarea cea mai surprinzătoare, aici. 🙂

Guest post by Alis

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Top modele de bascheți pentru bărbați

Nimic nu-i mai primejdios decât să te însori cu o femeie inteligentă

Doar fericirea e mereu la fel – Scenes from a Marriage

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Ray / 25 April 2021 8:34

  Frumoase povesti . Chiar daca inventezi totul special ca sa creezi astfel de articole , tot sunt interesante . Se cunoaste in fiecare raspuns ca e stilul tau de femeie careia ii place mult sexul si aventura 🙂 dar e frumos

  1
  0
  Reply
 2. După ce-am citit biletul, am alergat după el - Catchy / 1 May 2019 12:06

  […] timpul cât am stat la o terasă și am scris articolul De ce le plac femeile care se culcă cu ei din și cu plăcere nu mi-a trecut o clipă prin minte că bărbatul cu căști wireless fițoase de la masa din […]

  8
  0
  Reply
 3. Reparatii frigidere Chirita / 2 October 2018 6:59

  Cred ca cuvintele ar fi : normalul si firescul asta se asteapta in pat disponibilitate ,amor ,pasiune si nou .Cu respect

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro