De ce mă culc cu soțul tău

21 January 2022

Pentru că atât pot, draga mea. Pe scurt.

E ora 5 dimineața, iar eu nu am somn, din nou, din cauza lui. În timp ce tu dormi lângă el, eu mă trezesc iar cu lacrimi în ochi. Stau și mă gândesc pentru a mia oară la cum a început totul și la cum am ajuns în situația asta al naibii de complicată. Zic că e timpul să dăm cărțile pe față, draga mea. Hai să iți explic cum am ajuns să fiu amanta soțului tău și de ce pot doar să mă culc cu el.

Aveam puțin peste 20 de ani, el cu 10 ani mai în vârstă. Începusem primul meu job, plină de entuziasm, dar și de teamă. Dacă cineva mi-ar fi spus ce urma să se întâmple, cu siguranță aș fi râs copios. Toate standardele mele, toată moralitatea mea s-au dus pe apa sâmbetei atunci când el a intrat pe ușă. Mi s-a oprit respirația pentru o secundă și am simțit acel “ceva”. Ceva pe care în prezent nu îl putem explica nici eu, nici el. Este ceva, dar nu știm ce. Puțin a durat până m-am trezit la realitate și i-am văzut verigheta. M-am întristat, dar știam că nu pot să fac niciun pas spre soțul altei femei.

Însă a făcut el pasul spre mine. Chimia dintre noi era prea puternică, prea evidentă. Ne-am apropiat ușor-ușor, a durat câteva luni până am devenit amanți.

Am avut reguli clare, pe care le-am stabilit de la început. Nu ne scriem mesaje, nu ne sunăm după ce s-a terminat programul de muncă, și, cea mai importantă: nu ne îndrăgostim. Am stabilit că vom avea o aventură, 2-3 partide de sex și atât. Evident că nu a fost așa. Eu eram deja îndrăgostită de el. Și aici a început neputința pentru mine. Am suferit, știam că nu va fi niciodată nimic serios între noi, știam că el nu mă iubește și nu mă va iubi niciodată, și evident nu voiam să stric o familie. Cea mai bună soluție a fost să tac în cee ace privește sentimentele mele. Și am tăcut mai bine de doi ani, timp în care am avut și eu relații, însă niciodată nu puteam să fiu 100% prezentă în relații, deoarece el era mereu în mintea mea.

Să revenim în prezent. De ceva vreme mi se părea câ în sfârșit iubirea față de el se potolea. Făceam sex cu el tot mai rar. Iar într-o zi am decis să ii spun ce am avut pe suflet în acești ani. Reacția lui a fost una neașteptată. Nu a mai vorbit cu mine în ziua aceea. Ulterior mi-am dat seama că probabil a reacționat așa din cauza șocului. Și când credeam că lucrurile s-au terminat între noi, m-a izbit cu întrebarea: Te-ai gândit că poate și eu sunt îndrăgostit de tine, dar nu ți-am spus?

A urmat o discuție lungă, în care mi-am dat seama că nu pot fără el. îl iubesc în continuare și îl voi iubi probabil mereu. Deși îmi voi întemeia propria familie cu un alt bărbat, el mereu va avea un loc în inima mea.

Așadar, ai aflat motivul pentru care mă culc cu soțul tău. Pentru că doar atât pot. Pentru că nu pot să îi demonstrez tot ce simt pentru el. Nu pot să îi fiu alături mereu. Singurul lucru care se materializează de pe urma acestei iubiri este sexul. Poate și el mă iubește, poate mă va iubi mereu. Poate inima lui îmi aparține, însă fizic este al tău.

Cu drag,

O oarecare amantă

Și tu poți scrie pe Catchy!🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Cheia fericirii tale nu poate fi un bărbat

Ești unica și cea mai fraieră dintre româncele venite aici – stai cu un moș fără bani!

Deșteaptă-te, soție!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. cris / 30 April 2022 11:44

  esti doar atrasa de cei indisponibili emotional…. Nu poti accepta sa pierzi. Un psiholog te va ajuta.

  Reply
 2. Maria Bengalici / 27 January 2022 9:40

  Vax

  Like 2
  Dislike 4
  Reply
 3. nu conteaza / 23 January 2022 18:51

  Si reactia anterioara e cel mai amar ras pe care-l poate avea un om, cand iubirea daruita e doar un bandaj placut pe pielea celui care apreciaza in schimb aroganta sotiei ca l-a prins bine, ca a mers la sigur, desi nu-i impartaseste sentimentele. Si nici asta nu e cel mai dureros… e invinuita tot ea amanta pt prilejurile care nu i s-au dat! Sau poate ca da, atunci cand se sugerau ratele din casa amantului, pt binele familiei acestuia. Poate cand se prezenta vreo ciorba, vreo desfundare a vasului de toaleta de catre sotie, poate ea, amanta, trebuia sa lepede orice urma de iubire si de decenta si sa-i aplaude meritele. Nu speranta, nu naivitatea ca nu sunt toate astea, poate sfaturile despre cum sa fie mentinuta casnicia ar fi ajutat. Doar o femeie trebuie sa se descurce:))

  Reply
 4. Oana / 22 January 2022 17:54

  Pt ca atat ii da el voie sa “demonstreze”!! N-are nici o ocazie s-o faca, din cauza lui. Ce persoana indragostita si responsabila nu face tot ce poate, la modul cinstit, pt cel iubit?! Asta e genul de barbat care trebuie “cucerit”, care cade in plasa oricarei femei hotarate sa-l acapareze in avantajul ei, fara ca el sa sesizeze intentiile viclene. Si inca ii va purta si respect:)))))
  No change, no gain.

  Like 6
  Dislike 1
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro