De Halloween, Airbnb oferă o noapte în Castelul lui Dracula din Transilvania

18 October 2016

Airbnb a anunţat că, pentru noaptea de Halloween, Castelul Bran din Transilvania (cunoscut şi drept „Castelul lui Dracula”) va fi listat pe site-ul său. Însă numai două persoane curajoase vor avea şansa să-şi petreacă cea mai înspăimântătoare noapte din an între zidurile impunătoarei cetăţi medievale.

night-at-dracula-6_travel_airbnb-large

Deşi este un scriitor cel care i-a atribuit Castelului Bran calitatea de a fi fost reşedinţa lui Dracula – mă refer la Bram Stoker care nu a avut niciodată şansa de a-l vizita în realitate – povestea a căpătat dimensiuni de legendă. Oaspeţii vor fi găzduiţi de Dacre Stoker, nepotul scriitorului, care este, conform Airbnb, „un vampir foarte respectat, expert şi susţinător pasionat al romanului unchiului său”. Noaptea va recrea aventurile personajului Jonathan Harker, incluzând sosirea la castel într-o caleaşcă şi o cină „în sânge”, dar şi odihnă noctură în coşciuge de lux, stil Dracula, îmbrăcate în catifea.

night-at-dracula-5_travel_airbnb-large

Pentru asta, Airbnb a creat un concurs ai căror câştigători se vor bucura de o veritabilă noapte de groază. Pentru a participa, doritorii trebuie să scrie ce i-ar spune personal Contelui Dracula, dacă ar avea şansa să-l întâlnească pe holurile castelului său (deşi istoria spune că, în realitate, Vlad Ţepeş – domnitorul român care a inspirat povestea lui Stocker – nu a stat niciodată la Bran).

night-at-dracula-4_travel_airbnb-large

Anul trecut, Airbnb a avut o ofertă simiară, dar în Paris, în catacombele subterane, cunoscute sub numele „Imperiul morţilor”.

Anul acesta, este interzis usturoiul şi derivatele sale, precum şi argintul sau simbolurile divine, dar şi selfiurile în oglindă, căci Dracula nu le agreează.

Înscrierile se fac aici.Citiţi şi

Avantajele iubirilor online

Ca prin FARMEC

Șase români printre finaliștii Sony World Photography Awards 2017

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
846 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro