#Dichisar x 2 de Crăciun: la București și la Cluj

22 November 2017

Cea de-a zecea ediție #Dichisar de Crăciun va avea loc, pentru prima dată, în două mari orașe: la București (9-10 decembrie) și la Cluj (16-17 decembrie). De ce și la Cluj? Pentru că „Transilvania are o amprentă creativă aparte și un entuziasm autentic pentru design-ul local, pe care le vedem în acțiune pe Breslo de ani buni. Abia așteptăm să cunoaștem și offline publicul ardelean iubitor de frumos!” declară organizatorii evenimentului.

poza impact fb

Târgul de designeri și creatori români de handmade #Dichisar va fi găzduit în ambele orașe de spațiul primitor al Impact HUB, un proiect reprezentativ pentru viața creativă a României, la fel ca Breslo.ro, organizatorul evenimentului.

Iată cinci motive să nu ratezi aceste ediții de Crăciun:

  1. ATMOSFERA | Pleci inspirat și binedispus

Oricui îi face bine să fie înconjurat doar de idei frumoase pentru o vreme. Cei ce l-au vizitat cel puțin o dată știu deja că e târgul care îți resetează standardele.

DSC_4847

DSC_4821

  1. PRODUSELE | Funky, alternative, cu suflet, mesaj și misiune

Organizat de cel mai mare marketing creativ din România, #Dichisar e la fel de divers precum comunitatea pe care o reprezintă, Breslo.ro. Găsești cadouri deștepte și pentru prietena artistă și pentru cea geeky, pentru mamă, șefă, soră, dar mai ales pentru tine.

DSC_4765

DSC_4756

  1. EXPOZANȚII | Oameni faini, talentați și cu picioarele pe pămant

Dacă ai nevoie de o injecție de pasiune, aici e locul. Când te întâmpină cu zâmbet larg și creatorul de jucării, dar și designer-ul de bijuterii contemporane, știi că ai ajuns în locul potrivit.

DSC_4753

DSC_4712a

  1. BAR & BRUNCH | De venit în gașcă, e de stat aici

La #Dichisar cafeaua e mereu proaspăt măcinată, prăjiturile se fac cu unt, dulcețurile cu fructe din grădină și tartele se comandă cu accent franțuzesc. 

DSC_4331c

DSC_4767

  1. TOMBOLA CU MULȚUMIM | +50 de cadouri surpriză donate de designeri

Tombola cu Mulțumim este modul comunității Breslo de a-și arăta aprecierea pentru cei ce cumpără de la #Dichisar, susținând astfel designul românesc. Fiecare creator donează câte un cadou surpriză, pe care îl poți câștiga pe loc dacă ești norocos.

DSC_4308

DSC_4390

Detalii pe Facebook:

BUCUREȘTI, aici.

CLUJ, aici.Citiţi şi

Mătușa din America

Cadrilul feminității – Little Women

Dacă nu suntem live în noaptea dintre ani, nu existăm

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro