Domnilor, dați-ne doar ce ne trebuie!

12 August 2014

MIRELA RO poveste începe când găseşti în ea toate lucrurile de care ai nevoie şi se termină când le găseşti pe cele de care nu ai nevoie.

Cu primele sunt de acord. Şi mi se pare normal să le găsesc pentru că le caut. Dar cu cele din urmă? Ce caută ele în viaţa mea? Eu propun să-şi ţină fiecare lucrurile în grădina lui şi să nu iasă cu ele pe tarabă. Că noi, singurei, ne ducem în grădini şi ne alegem ceea ce ne trebuie atunci când vrem să facem o salată. Dacă eu o vreau vegetariană, de ce sare cineva repede să-mi ofere o ceafă de porc?

Aşa e şi în relaţie. Dacă eu vreau de la el doar bucuria, umorul, tandreţea şi puterea, de ce se grăbeşte să-mi dea şi instabilitatea, slăbiciunea, inconsecvenţa, renunţarea? I-am cerut eu aşa ceva? Nu cred, nu-mi amintesc, şi dacă am dat cea mai mică senzaţie că aş fi tentată de aceste lucruri, mă grăbesc să retractez şi să-mi cer scuze dacă am fost interpretată greşit.

cheia inimii

Vă rog mult, aşa, în general, domnilor bărbaţi, că femeie fiind, mă adresez vouă: daţi-ne doar ceea ce ne trebuie – emoţii şi sentimente care ne fac frumoase, speciale, care ne ajută să înflorim şi să aducem bucurie celor care ne întâlnesc. E important să ţineţi minte că relaţiile încep cu lucrurile bune şi frumoase, şi se termină cu cele urâte. Aşa că nu ne mai puneţi în coş lucruri care îngraşă, deprimă, indispun, ne urâţesc şi fac lumea mai cenuşie decât e. Lasaţi-ne să iubim sănătos, în ingrediente care nu balonează, nu constipă şi nu îmbolnăvesc sufletul unei femei.

Pe Mirela o găsiți cu totul aici.Citiţi şi

Povestea care nu ar fi trebuit să fie scrisă așa

Regina Brett – 50 de lecții de viață

Viața

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro