Scrisoare de încurajat o prietenă îndrăgostită

21 September 2015

Mirela 2Nimeni nu e ca tine.

Energia ta nu o mai are nicio altă femeie. Aerul se transformă în prezența ta. Luminezi locul și instaurezi pacea. Aduci veselia și declanșezi hohote de râs. Cu tine se simte în felul acela unic. Emoția pe care o are când e în preajma ta nu vine nici din picioarele lungi sau scurte, nici din sâni sau fund, din  kilograme în plus sau în minus. Nu vine din culoarea ochilor și nici din eticheta de pe rochie. Emoția pentru tine nu are nicio legătură cu cartea ta de vizită. Nu vine nici măcar din creier. Organele și părțile corpului nu transmit emoție. Nu declanșează starea de bine nici poziția socială și nici extrasul de cont.
 Bucuria pe care o simte când stă lângă tine e  magie. Nu întâmplător se spune despre oamenii îndrăgostiți că sunt sub hipnoză. Când îți intră în nări aerul de celălalt, nu mai contează nimic. Nici cum arată, nici ce are în cap, nici câți ani sau câți bani prin buzunare. Aerul de celălalt îl respiri și ține loc și de casă și de masă. Când ajungi să respiri acel aer, inspiră puternic, trage-l tare în piept să-ți rămână în torace. Umple-ți și diafragma. Fă-ți rezerve.

indragostita

© Robert Dowling Jr.

Se spune că apa e vie și te ține pe pământ, dar aerul e cel care te înalță și te face să plutești. Aerul de celălalt îți dă aripi care te pot face să ajungi oriunde. 
Când găsești acel aer respiră, relaxează-te și ascultă-ți doar inima. Dacă tu respiri aerul bun, toate organele vor fi sănătoase.

Pe Mirela o găsiți cu totul aici.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Prințesa sturionilor

Ce fac eu de mult nu se mai numește curaj, ci nebunie

Cher: “Dragostea nu știe matematică”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro