Domnilor, poftiţi la Casa Frumoasă!

14 October 2013

Doamnelor, ce-ar fi să-ncepeţi pregătirile partenerilor dumneavoastră pentru petrecerile sezonului rece? O să spuneţi că-i abia miez de octombrie, numai că, recunoaşteţi, deja v-aţi gândit ce veţi purta dumneavoastră de Sărbători. Casa Frumoasă Store, Bd. Lascăr Catargiu nr. 40, organizează în perioada 14–20 octombrie sesiuni made-to-measure pentru ţinute cocktail. Aşa că, doamnelor, luaţi-vă partenerii de mână şi mergeţi la Scabal Made-to-Measure Days, pentru că acolo ei îşi pot realiza costumele pe care visează să le-mbrace la seratele sezonului de iarnă. 

 

Luarea măsurilor e o ştiinţă…

Monumentul arhitectonic ce găzduieşte Casa Frumoasă Store inspiră o eleganţă aparte. Astfel, invitații vor fi întâmpinați în aceeași manieră exclusivistă, cu servicii de primire personalizată VIP, valet parking, pregătirea outfit-urilor înainte de venirea clientului, discreție, confort și intimitate, prin rezervarea unui etaj sau a întregului magazin, în funcţie de dorinţe. Şi, în premieră, cu ocazia acestor sesiuni, cei care își vor comanda un costum vor primi o cămașă cadou.

Conceptul Scabal Made-to-Measure este unul inedit, incomparabil. Brandul are un  portofoliu de peste 5.000 de tipuri de stofe şi o varietate de peste 200 de opţiuni de personalizare. Realizarea unui costum Made-To-Measure Scabal impune un parcurs ritualic, de-a lungul căruia clientul va fi asistat de o echipă de profesionişti, cu sfaturi și recomandări în funcție de imagine, personalitate, tendințe de sezon, tipar sau țesături.

… dar, în acelaşi timp, este şi o artă.

Este ales un tipar potrivit fizicului, iar apoi se stabilesc detaliile: căptușeala – 45 de culori, tipuri de nasturi, de buzunare etc. Perfecțiunea stă, cum bine ştim, în detalii, de aceea clientul poate, de exemplu, adăuga un buzunar interior pentru telefonul mobil şi unul mai mare pentru biletele de avion. Inițialele brodate pe interiorul sacoului și alegerea unei culori contrastante sub guler asigură crearea unui costum complet unic. O altă noutate o reprezintă personalizarea nasturilor: inițialele clientului (maximum 3 caractere) sunt gravate pe fiecare nasture.

Rezultatul este unul încântător. 

Dar să nu uitaţi, tot dumneavoastră, doamnelor, că pentru o  sesiune Made-To-Measure este necesară o programare. E firesc, doar vorbim despre lux, în varianta lui ultraexclusivistă, nu? O puteţi face la numărul de telefon 0723 331 731 sau la adresa de e-mail scabal.cf@casafrumoasa.ro. Să nu uitaţi să ne spuneţi cum a fost.Citiţi şi

Îmi pare rău că te-am cunoscut

Ce trebuie să facem azi, în Ziua de Armindeni?

Carbohidrații ne pot salva până și căsnicia

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
952 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro