Dorințele devin alegeri, conceptul aniversar care sărbătorește patru ani de IQOS în România

20 February 2020

Tuturor ni se întâmplă să apelăm la momente de introspecție, ca să revizuim cine suntem și cine vrem să devenim. Și nu de puține ori începem cu „îmi doresc să…”. Nu-i așa?

Alegerile noastre, fie că este vorba despre oamenii pe care îi alegem să ne fie prieteni, despre cărţile care ne deschid mintea şi ne îmbogăţesc cunoştințele sau despre filmele care, uneori, oferă experiențe imersive și ne permit să evadăm într-un spaţiu fantastic, devin instrumentele cu ajutorul cărora ne materializăm dorinţele. Astfel, cu toții suntem de acord că alegerile pe care le facem în mod conştient ne definesc.

Aceasta este ideea care stă la baza instalației IQOS Wishing Tree, creată în colaborare cu designerul vestimentar Laura Hîncu şi Alin Popa, creator de show-uri de lumini şi unul dintre fondatorii Lights & Magic.

Anul acesta se împlinesc 4 ani de când IQOS, dispozitivul revoluţionar de încălzire a tutunului dezvoltat de Philip Morris International, a fost lansat în România. Cu această ocazie, IQOS celebrează alături de utilizatorii care, prin alegerile lor, contribuie la un viitor mai bun, pentru ei și pentru cei dragi lor.

„Dorinţele devin alegeri” este conceptul din spatele instalaţiei IQOS Wishing Tree, care preia dorinţele utilizatorilor, ulterior acestea putând deveni alegeri asumate. Copacul dorinţelor va fi prezent la Qreator by IQOS între 15 şi 28 februarie, unde așteaptă să fie decorat cu gânduri şi aspiraţii îndrăznețe.

O astfel de activare-concept va fi prezentă și în cele patru magazine IQOS din mall-urile din București, Cluj, Constanța și Timișoara, unde se va găsi câte o miniatură a copacului care crește odată cu dorințele celor care au curajul de a crede ca pot schimba viitorul. Totodată, utilizatorii din întreaga țară sunt așteptați și în IQOS lounge-urile din orașele lor să facă primii paşi pentru a-şi îndeplini dorinţele.

De altfel, până pe 28 februarie, cei care fac parte sau se înscriu în comunitatea IQOS accesând club.iqos.ro au șansa de a câștiga unul dintre cele 400 de dispozitive IQOS 3 DUO Copper, în ediție limitată, transformând punctele acumulate în șanse de câștig.

Acest material este susținut de IQOS.Citiţi şi

Prea mult e uneori prea mult

Dar dacă este mai mic de înălțime? Dar dacă este divorțat? Dacă e urât, sau prost, sau faianțar?

Nu mai vin, am hotărât ca asta e ultima dată

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro