Dracu’ să te ia de nenorocit nehotărât ce ești!

30 November 2019

Ce dracu’ să fac acum, mă, cu toate sentimentele astea, unde să le pun, cui să le dau că nu mai pot, nu le mai vreau. Să te întorci să le iei, pe toate ți le dau, dracu’ să te ia de nenorocit nehotărât ce ești! Cum mă să mă lași să mi te visez și apoi să îmi spui că nu mă mai vrei, păi cine mama dracului să te mai înțeleagă, azi mă vrei, mâine nu și tot așa! Ce sunt eu, mă, confuză, dar tu ești regele și mama confuziei mă, păi, nu vine, mă, iar vremea când mă vrei, când te plesnește dorul de mine? Să mă vezi atunci, dracu’ să te ia, ce te mai bag și te mai scot de unde ai ieșit, cu toată pasiunea și dragostea pe care ți le port! Lasă, mă, că îmi trece, beau și fumez până cad lată, plâng, urlu și mă crizez, dar și când mă ridic, mă, s-a dus dracului tot, să te mai vrea mă-ta, că mie nu îmi mai trebuiești, bipolarul naibii ce ești tu, mă, de cretin cu ochii ăia de m-ai vrăjit! De vrăjitorul naibii ce ești tu! Îți aduci, mă, aminte cum îmi spuneai că sunt frumoasă, că nu ai mai văzut așa femeie ca mine și câte și mai câte?

Eu îmi aduc aminte, dracu’ să te ia, cum mi-ai promis că mergem amândoi la Paris, că ne ținem de mână, că o să ai grijă de mine and shit! Păi nu dă, mă cretinule, karma peste tine? Atunci să te văd! Câte nopți n-am dormit eu, mă, din cauza ta, aveam cearcănele mai mari decât țâțele. Mai ții mă minte cum îmi atingeai țâțele, de ziceai că sunt făcute special pentru mâinile tale de ordinar ce ești! Să îți aduci aminte de mine, nenorocire ce ești, când îl asculți pe Brel, cretinule ce ești tu cretin, că habar nu aveai de existența muzicii bune dacă nu eram eu mă, cu părul ăla negru și’n vânt al tău, nemernicie ce ești tu! Să nu te întorci, sărăcie ce ești, că te fac de nu te spală toată Dunărea, nu te mai vreau, mi-e dor de tine, dar mi-a ajuns!

Guest post by Elena

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

O femeie singură și frumoasă sperie și mai mult

Aţi observat că atunci când vă indrăgostiţi vă pierdeţi mare parte din putere?

Care este explicația pentru care un bărbat apare-dispare

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Lola / 1 December 2019 22:18

  :)))))))))))) bravo, Elena!!!

  4
  2
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro