Dragi femei tinere, iată cum nu veți îmbătrâni vreodată!

28 August 2016

Cine a zis că a îmbătrâni înseamnă să renunţi la stil? Nimic mai greşit, iar fotograful Ari Seth Cohen o demonstrează din plin pe blogul său Advanced Style, lansat în 2009. De atunci, acest tânăr fotografiază și intervievează femei pentru care vârsta nu reprezintă nicicum o barieră în a se exprima pe sine prin… modă. Aceste doamne nu numai că arată fabulos, ci sunt o adevărate sursă de inspiraţie şi de energie, demonstrând că stilul, precum vinul, se rafinează odată cu trecerea anilor. Acum ele ştiu ce vor, ce le place şi, mai ales, nu le pasă de ceea ce cred ceilalţi… 🙂

Citiți și Bătrânețea începe după 70 de ani. 

Ari Seth Cohen

Ari Seth Cohen (32 de ani)

Şi dacă nu ne credeţi, iată câteva dintre frumuseţile fără vârstă pe care Ari Seth Cohen le-a surprins în toată splendoarea lor nemuritoare:

advanced-style-ladies

article-2622489-1DA55BEB00000578-945_634x455

„M-am îmbărcat toată viața de parcă aș fi mers la teatru în fiecare zi” spune Lynn Dell Cohen, mândră de stilul ei unic la peste 80 de ani.

„Niciodată nu am vrut să arăt tânără. Întotdeauna mi-am dorit să arăt nemaipomenit”, Lynn

article-2622489-1DA55BF300000578-588_634x545

„Nu există o limită de timp pentru nimic. Când arăţi bine, arăţi bine”- Ilona Royce Smithkin

Linda-Rodin

Linda Rodin

Joyce-Carpati

Joyce Carpati

 

Tziporah-Salamon1

Tziporah Salamon, pe care o puteți urmări în clipul de mai jos.

Zelda Kaplan

Zelda Kaplan – a murit în 2012, la 95 de ani, în timp ce se afla în primul rând la New York Fashion Week. „Ce moarte fabuloasă! Să mori în timp ce faci ceea ce iubeşti, arătând minunat” a comentat Tziporah Salamon. 

Pe baza fotografiilor realizate de Cohen a fost lansat în SUA, dar şi în UK un film regizat de Lina Plioplyte, ce prezintă portrete ale femeilor între 62 şi 95 de ani care au curajul să provoace ideile convenţionale şi prejudecăţile societăţii în legătură cu frumuseţea, înaintarea în vârstă, dar şi obsesia tot mai mare a culturii vestice în legătură cu tinereţea, prezentându-şi atitudinea îndrăzneaţă în materie de modă şi viaţă.

Într-un interviu, Cohen a recunoscut că a fost inspirat de energia şi înţelepciunea propriei sale bunici pe care a considerat-o cea mai bună prietenă. „Am vrut să arăt că stilul, creativitatea şi vitalitatea cresc odată cu vârsta şi prin asta să reuşesc să schimb părerea oamenilor despre îmbătrânire”.

Urmăriți un alt model de-al lui Ari și veți înțelege de unde vine frumusețea acestor femei fără vârstă… 🙂Citiţi şi

Șapte condiții pentru o Bătrânețe de Succes

Cumpără și la sfârșit de sezon, moda nu se schimbă așa repede

Nu cred în femeia care…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Despre secretele vitalității cu Joyce CARPATI (86) - Catchy / 6 June 2019 9:59

  […] secretele îmbătrânirii frumoase şi al unei vieţi la cel mai înalt nivel. Acum că “Advanced Style” s-a deschis, sunt şi mai multe argumente în sprijinul acestei teorii. Acest documentar […]

  0
  0
  Reply
 2. Cristian Nasaaudean / 3 December 2016 18:35

  da, nu, nu știu.

  mama mea, pensionară, nu-și arată vârsta și e stimată nu doar în bucătărie, fam lărgită, cunoștințe, etc. bani nu prea a avut…

  și, Da, style e ceea ce deosebește o LADY.

  0
  0
  Reply
 3. Claudia / 29 August 2016 2:04

  Femeile astea sunt bogate, nu au muncit niciodata sau daca au muncit a fost tot ca o distractie (vezi fosta dansatoare) si isi permit sa arate asa. Bunica mea are o pensie amarata, a muncit toata viata si nu a avut nici timp nici bani pentru a se imbraca asa.
  Nu-i corect sa le dam exemplu la fel cum nu-i corect sa fie date ca exemplu de eleganta nu stiu ce membre ale familiilor regale, care sunt imbracate si dezbracate de altii, ca niste papusi .

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro