Ei bine, domnule, eu sunt Filofteia!

28 July 2015

Ca să înțelegeți, trebuie să citiți Sunt un bărbat evoluat. 🙂

Domnițele mele, frumoasele mele, orice vârstă ați avea, vă spun vouă, când ai libertate de exprimare, evoluția devine câteodată involuție.

Am ieșit la pensie de jumătate de an. S-au întâmplat destule nenorociri cu ieșitul acesta la pensie. Unii nu au suportat gândul. Și-au pus ștreangul de gât. Lipsa de activitate te poate distruge. Eu am început să merg din ce în ce mai des la teatru, la coafor, la mare și la munte. Mă simt ca nouă. Nepoata mea m-a ajutat să-mi fac un cont de facebook.

Într-o zi, am văzut-o plângând și ea mi-a explicat cât a suferit din pricina unui individ care îi promisese marea și sarea. Mi-am schimbat identitatea, anume pentru a vorbi cu personajul acela extrem de dubios și vindicativ. I-am zis că am 35 de ani, i-am zis câte în lună și în stele și i-am dat întâlnire. Mă aștepta pe undeva pe lângă Patriarhie. Am fost șocată să văd că un astfel de bărbat poate provoca suferințe. Purta o jachetă parcă descusută sub braț, avea o barbă neîngrijită, de fapt puțea a hoit din interiorul ființei. Să mă ierte Dumnezeu, dar mie așa mi se părea. Poate că se dăduse cu parfum. Dar nu cred.

Google-no-older-woman-younger-men ads

Mi-a zis că e scriitor și l-am rugat să îmi spună care-s cărțile lui. Nu auzise nimeni de ele, dar tot ce puteam înțelege era că avea complexe de inferioritate cu toptanul. Mi-a zis că îi plac femeile trecute, dar cu un ochi se uita la brățările mele din aur. Pe profitori îi cunoști dintr-o mie.

Am început să vorbim despre sex, am vorbit cu expresii mârșave și bolnave, voiam să văd până unde poate merge mintea abjectă a cuiva. La plecare, am vrut să-i împrumut bani, fiindcă mi-a fost milă că nici măcar nu-și putea plăti apa minerală.

Acum știu despre el că a fost născut de un bărbat. Are toate motivele să urască femeile. Fiți cu ochii mari dacă vă abordează pe Facebook un tip misogin, care se crede inteligent și suprarealist. O să vă trezească doar milă. Din pricina unui abuz din copilărie, el și-ar dori să pedepsească toate femeile. Speranța nu trebuie să și-o piardă. Există instituții specializate și oameni pregătiți, care l-ar putea vindeca de obsesii. Nu ar mai avea fantezii cu femei bătrâne.

Guest post bt Filofteia MărculescuCitiţi şi

Cer cu vanilie

Nu mai vin, am hotărât ca asta e ultima dată

Mama primului copil născut în 2021 are 15 ani

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. camelia / 29 July 2015 10:43

  Felicitări! Măcar ați șters scuipatul de pe obrazul doamnelor care din jenă se prefăceau că râd. Dacă personajele unora ar lua viață poate că ar privi mai atent unde își varsă mizeriile. Câtă răutate poate exista în tine ca să numești delicioasă o scriere trivială și ignobilă?
  Existați sau nu,felicitări pentru răspuns!

  0
  0
  Reply
 2. Britta / 28 July 2015 18:45

  ha ha ha ha…bravo Filofteia. Nici mie nu mi-a placut individul…Numai daca-i vezi poza stii ca e ceva ciudat cu el…din scrisul lui te convingi ca e un psihopat ratat…chiar am vrut sa comentez asta pe articolul lui dar nu m-am mai obosit ca nu am considerat ca merita…

  0
  0
  Reply
 3. andrei_an / 28 July 2015 17:52

  Ia te uită și la ăsta, se bagă în seamă. Să vezi acum câte Filoftei o să apară!

  0
  0
  Reply
 4. Petra / 28 July 2015 17:16

  Serios?!!! Cam slab realizata incercarea voastra… Pacat ca ideea era buna.

  0
  0
  Reply
 5. Luca / 28 July 2015 17:12

  Trimite-mi o poză cu dinții! Și cu talonul de pensie!

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro