Elie Saab la Paris Fashion Week după doi ani – o explozie de culoare

27 January 2022

Elie Saab, haute couturier-ul libanez, a revenit după doi ani la Paris Fashion Week și a adus cu cele 55 de ținute ceea ce a crezut el că își dorește și are nevoie cel mai mult acum toată lumea – bucurie. Culorile verii mediteraneene sunt toate prezente, numai bune să alunge depresia zilelor pariziene mohorâte și reci. Puțin neobișnuit pentru designerul recunoscut pentru combinațiile cuminți, discrete, ton pe ton.  “Clientele iubesc culoarea, le place să se bucure iar de viață după timpuri grele” a declarat simplu Elie Saab.

Satin, tafta, tule. Uneori rochii scurte, alteori jupe generoase. Unul dintre cele mai bune look-uri a fost o rochie mini, cu șliț, franjuri și o floare gigant pe un umăr, în stilul Carrie Bradshaw; ai putea vedea o starletă de la Hollywood purtând-o la vreo gală de premiere. Cu atâta culoare în rochii, makeup-ul a fost discret, fără pigmenti intensi pentru ochi.

În spatele strălucitoarei colecții prezentate pe podium, se simțea durerea designerului. La 32 de ani de la încheierea războiului civil în Liban, țara se luptă cu cea mai gravă criză economică din ultimele decenii. Saab a părut melancolic când a fost întrebat cum s-a simțit să-și reprezinte țara în cele mai înalte eșaloane ale modei. “Optimist? Vă spun sincer, nu știu. Pentru că problema este prea mare”, a spus el. Cu toate acestea, a insistat că se simte bine să fie din nou la Paris. „Simt că Parisul este a doua mea casă. Simt o mare responsabilitate, a ține din nou un spectacol se simte ca prima dată. După doi ani, mulți oameni se răzgândesc cu privire la ceea ce este prețios. Cred că această perioadă dificilă le-a permis tuturor să-și găsească un nou plan pentru viața lor.” (sursa)Citiţi şi

De fapt, tot ce îți dorești e să te pierzi în iubire și lumină…

Povestea merge mai departe

De când mă știu, am luptat împotriva firii mele. Până azi!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro