Ești singura femeie căreia i-aș da întâlnire după moarte

12 July 2019

M-ai întrebat dacă nu cumva prin florile pe care ți le trimit constant încerc să atenuez efectele lipsei mele. Admit că și acesta este un motiv. Știu că e dureros pentru amândoi oceanul ce ne desparte. Însă buchetul de flori este o mini-nuvelă cu pasaje descriptive și dialoguri între noi doi, dialoguri purtate telepatic într-un limbaj numai de noi cunoscut.

Îți spun mereu, la finalul fiecărei conversații sau întâlniri “Să nu mă uiți!”. Ştiu că eu sunt parte din tine, însă de fiecare dată îţi reamintesc că, deşi sunt momente în viață când uităm până și de noi înșine, nu uităm ce ne definește. E suficient să te gândești la mine ca să îți reamintești cine ești. Acum înțeleg și eu ce înseamnă “Tu ești despre mine”. Doar femeia îl poate reprezenta pe bărbat, invers niciodată.

©Frank Horvat

Tu mi-ai arătat că în 10 minute pot cuprinde ani. Tu m-ai învățat că gândurile de fiecare zi și gesturile mici sunt personificarea iubirii. Tu m-ai învățat să văd ce simt. Tu mi-ai desenat cu buzele lumea în care trăim ÎMPREUNĂ de fiecare dată când închid ochii. Tu m-ai confruntat cu realitatea, mi-ai arătat în oglindă cine sunt cu adevărat și, pentru prima dată în viață, cine aș putea fi, asta văzând numai în ochii tăi albaștri. Tu îmi ții sufletul în căușul mâinilor tale împreunate și ești atât de puternică încât niciodată sufletul meu nu a fost mai protejat, cald și fericit. Tu ești vocea a ceea ce eu am curaj să spun doar în gând. Tu mi-ai arătat că putem iubi pe cineva care trăiește în mintea și sufletul nostru mai mult decât pe acea persoană pe care o vedem mereu alături.

Te privesc de la distanţă de foarte multe ori, știi asta. Chiar și când nu mă vezi. Alura corpului tău, zâmbetul și modul în care respiri deconspiră, însă, realitatea pe care tu o simți: eu lângă tine întotdeauna.

Noi nu suntem normali. Ar însemna că suntem la fel ca ceilalți. Noi nu suntem un film mediocru. Noi suntem “Pe aripile vântului”.

Citiţi şi Absenţa ta este mai puternică decât prezenţa oricui, înţelegi?

Da, de ziua mea mi-ai dăruit o viață. Ești singura femeie căreia i-aș da întâlnire după moarte; şi știu că vei veni la minimum 40 de ani după mine.

Ştiu că nu înțelegi nişte lucruri și, chiar dacă o faci, nu ești de acord cu ele. Acum nu îţi mai fac o promisiune pe care nu o pot ţine. Am făcut greșeala asta o dată și nu te-am ascultat. Îmi doresc să înțelegi că ceea ce fac este pentru a te proteja. De obicei chiar de mine însumi.

Tu mi-ai demonstrat ce înseamnă iubirea liberă. Tu nu ai nevoie de mine. Tu mă preferi.

Guest post by Roxana Georgescu

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Cine suntem cu adevărat şi ce căutăm mai exact în viaţa noastră

Ajunsesem să vorbesc cu vreo cinci deodată

Noi doi, singurii oameni de pe pământ

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro