Femeia frumoasă e treabă de bărbat!

17 May 2020

Fix așa: femeia frumoasă necesită curaj; curaj au doar bărbații; bărbați nu-s toți masculii. Și pentru că nu-s vreo feministă care pune la zid bărbații și nici nu generalizez în privința “porcilor”, voi exclude din start femeile frumoase… și atât, cele care-ți răman statice pe retină.

O femeie frumoasă este o femeie întreagă. Nu, la cap nu e întotdeauna întreagă, dar te asigur: nebunia ei o să-ți placă.

Femeia frumoasă îti rămâne pe retină; și nu statică, ți-o amintești cu gesturi cu tot. Ea e placută ochiului, dar nu numai; ea vine cu tot “pachetul” ei de femeie frumoasă. Unele-ar spune că e greu, pentru ea e un “greu” al naibii de plăcut!

Femeia asta îți rămâne în suflet, pe piele, în sânge! Ai putea-o numi vrăjitoare, pentru că-i e atât de simplu să-ți facă vrăji… Simplitatea asta vine tocmai din naturalețea ei, din unicitatea ei. Ea nu vrea să fie vreodată ca alta, nici nu o invidiază pe cea care are, pare sau este mai mult decât ea. Ea e pur și simplu ea și-i e de-ajuns! I se pare atât de obositor să se compare cu altele, cu atât mai obositor să le copieze.

Îi place autenticul din ea și se mândrește cu el, fără nicio urmă de falsă modestie.

Femeia asta e cea care merge pe strada cu pasul apăsat, în pantofi sport sau pe tocuri, la fel de sigură pe ea; în aparență, arogantă, dar îi zâmbește natural, în semn de mulțumire, necunoscutului ce o privește admirativ.

Femeia asta e propria ei stăpână, vei citi asta în privirea ei. Deci află că ea nu se deține, ea se merită! Și ca să meriți una, trebuie să-ți meriți ouăle, înainte de toate. Nu, nu vorbesc despre ouăle alea pentru omletă, p-aia ți-o face ea dimineața, daca o meriți.

Eeexact! Este un mit faptul ca femeile frumoase nu știu să gătească, ele fiind preocupate doar să arate bine. Ei bine, poate sună forțat pentru unii, altora poate le va dărâma Universul, însă femeile bune chiar pot fi bune… la toate. Ei, hai să nu exageram totuși. Rolul de mamă nu-i iese niciodată! Mamă a ta, a barbatului; ea se rezumă la a-ți fi femeie. 🙂

Dacă ești demn de iubirea ei, femeia asta te va face s-o dorești ca amantă toată viața, chiar și după ce i-ai pus pe inelar verigheta.

Ea e gata oricând să oprească focul de la ciorbă, atunci când fanteziile cu tine îi inundă mintea și trece, negreșit, la treabă. E bună ciorba, dar parc-ar merge și un antreu.

Linda Evangelista

Femeia frumoasă nu te lasă să te plictisești de ea, pentru că ea nu se plictisește niciodată să fie femeie, să iubească și să respecte asta.

Lângă ea, chiar de vrei, n-o să poți falsa. Am o veste pentru tine: poti fi tu! Da, da, chiar tu cel plin de fantezii, fără teama de a fi judecat, pentru că ea nu-și neagă sexualitatea, nu se teme să-ți expună nici propriile fanteziile.

Femeia frumoasă e atât de sigură pe ea, încât cei ce o curtează devin nesiguri… pe ei. Nu toți, există și bărbați.

De regulă, aceștia sunt cei care pășesc prin lume la braț cu astfel de femei. Ei sunt aceiași care nu numai că iubesc femeile frumoase, ei și le și asumă! Să-ți asumi o femeie frumoasa înseamnă să te țină… bărbăția; înseamnă să ai încredere în tine și în tot ceea ce reprezinți tu, ca parte masculină în viața femeii de lângă tine.

Un astfel de bărbat știe că femeia îl alege, iar el are grijă să o păstreze. Un cuplu reușit este rezultatul unei munci bilaterale.

Cei care se tem de femeile frumoase, nu pot fi numiți bărbați, aceia doar își merită soarta. Soartă care, de cele mai mult ori, miroase a sarmale nu numai în bucătărie, ci și in patul conjugal.

Aceeași soartă, din femeie se transformă în mamă, de parcă  n-ar merge ambele mână-n mână…

Această (con)soartă este veșnic obosită de tot ceea ce implică statutul ăsta de femeie măritată, deci când Dumnezeu să mai fie și femeie?

Uneori, la răscrucea aceasta, apare ingrata aia de amantă în viața amărâtului de soț. Care, apropo, într-un fel sau altul, e singura femeie din viața așa-zisului bărbat, așa că incetați s-o mai numiți “a doua femeie”.

P.S. Femeile frumoase aleg singurătatea, în detrimentul unei vieți aparent fericite. De aceea, de cele mai multe ori, ele merg trufașe prin lume singure. Credeți-le când vă spun că-s fericite, pentru că ele chiar sunt!

Guest post by Ileana Vișan

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format .doc, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Sunt femeie de vânător

La mulți ani, dar neapărat buni!

A avea sau a nu avea un amant, aceasta este întrebarea! (argumente PRO și CONTRA)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro