Fii tu, fii slabă, uită-ți independența, lasă-te cucerită și alintată

23 December 2021

Scriu asta ca să te încurajez pe tine, cea care se teme să iubească, pentru cea care fuge de dragoste, de inele de logodna: lasă-l să te cunoască; permite-i să-ți vadă lacrimile; fă-l să te vrea, să te admire în lenjerie de dantelă neagră; ia-i maioul și poartă-l, îmbibă-l cu parfumul tău; fă să miroase în casă a sex și aripioare la cuptor, așa cum le adoră el; cântă-i și dansează-i ca un copil; lasă-te protejată după umerii lui de bărbat. Fii tu! Fii slabă! Uită-ți independența, lasă-te cucerită și alintată.

Murdărește-te intenționat de ciocolată ca să aibă pretext pentru un sărut potențial sau pentru o partidă de sex chiar acolo pe masa din bucătărie, atâta timp cât cafeaua se răcește, între voi se va accentua linia Ecuatorului, cu temperaturi maximale.

Lasă-l să-ți pună cercei aur alb, să te îmbrace, lasă-l să te dezbrace, lasă-l, draga mea, să te admire. Nu îți fă griji de burtică, de sânii asimetrici sau de vergeturi, lasă-l să te sărute, lasă-l să se îndrăgostească de fiecare celulă din tine.

Miroase-i pielea și spune-i ce bun e, ce tare îl vrei, ce mult contează, cât de bine te simți. Tu doar știi ce mult îi place să te știe doar a ta, goală, în pijama, în miez de noapte, dimineața sau în plină zi.

Bea vin cu el și ascultă cum i-a fost ziua, ce planuri are, ce vrea să facă la birou mâine sau pe masa de birou cu tine în câteva minute.

Să iubești un bărbat e mult mai simplu decât crezi sau simți tu și nu e deloc despre caractere sau zodii compatibile, e despre aici și acum, e despre cât de mult și intens simți tu.

Sunt V., simt prea multe.

Și tu, cea care citești, tot poți!

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Tata, te iubesc oricum ai fi

Cele mai bune cadouri de 8 Martie pentru a face o femeie fericită

Două minute și jumătate să reaprinzi o dragoste veche

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. cris / 11 April 2022 9:16

    Adica schimba-te sa te placa el… Ca nu poti fi asa cum esti. Scuze, dar efortul nu merita!

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro