Filmul „Câini” – proiecții de gală şi întâlniri cu publicul

20 September 2016

Pe 23 septembrie, thriller-ul Câini, regizat de Bogdan Mirică intră în cinematografele din toată țara, iar în zilele dinaintea lansării, poate fi văzut în avanpremieră în anumite orașe sau în proiecții de gală, în prezența echipei, la București, Iași, Cluj sau Târgu-Mureș, astfel:

Miercuri, 21 septembrie, de la orele 18.00 și 20.30, la Casa de Cultură a Studenților din Iași, unde actorii Gheorghe Visu, Raluca Aprodu, Costel Cașcaval și Andrei Ciopec se vor afla în dialog cu ieşenii.

gheorghe-visu_caini_credit-foto-iulia-weiss

Gheorghe Visu

Joi, 22 septembrie, de la 20.30, la Teatrul de Vară din Herăstrău, Bucureşti, în prezenţa regizorului Bogdan Mirică și a echipei filmului – Dragoș Bucur, Vlad Ivanov, Gheorghe Visu, Raluca Aprodu, Emilian Oprea, Teodor Corban, Costel Cașcaval (bilete aici sau aici).

Vineri, 23 septembrie, Gheorghe Visu va fi invitatul serii la Târgu-Mureș. Câini va rula în cadrul TIFF Mureș, la Palatul Culturii, de la 21.15.

Sâmbătă, 24 septembrie, ora 20.00, la Cinema Florin Piersic din Cluj – întâlnire cu echipa filmului.

dragos-bucur_caini

Dragoș Bucur

În București, Câini va putea fi văzut în avanpremieră, pe 21 și 22 septembrie, la CineGlobe Titan, Cinema City Cotroceni, Cinema City MegaMall, Cinema City Park Lake, Cinema City Sun Plaza, Grand Cinema & More, Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPro. În rețeaua Cinema City din țară, va rula la Cluj-Napoca, Timișoara (Cinema City – Shopping City), Ploiești (Cinema City – Shopping City), Târgu Mureș, Bacău, Brăila, precum și în săli din Botoșani (CineGrand), Focșani (Happy Cinema), Piteşti (Cinema Trivale).

vlad-ivanov_caini_photo-credit-iulia-weiss

Vlad Ivanov

Câini marchează debutul în lungmetraj al lui Bogdan Mirică, scenaristul și co-regizorul serialului HBO Umbre. Filmul a fost deja premiat de mai multe ori.

Filmul va fi distribuit în România, din 23 septembrie, de Transilvania Film.

poster-oficial_caini

Detalii aici şi aici.Citiţi şi

O răceală abisală – The World After Us

O puternică pledoarie pentru educație – The Exam

Hercule Poirot vânează fantome – A Haunting in Venice

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro