Fotografia și citatul zilei – Keanu Reeves, “Bucurați-vă de viață, nu este timp pentru nimic altceva!”

21 February 2019

În 1998, am cunoscut-o pe Jennifer Syme. Ne-am îndrăgostit la prima vedere și, în 1999, Jennifer era însărcinată cu fiica noastră. Din păcate, la opt luni, copilul nostru s-a născut fără viață. Am fost devastați de moarte ei și, într-un final, relația noastră a luat și ea sfârșit. Un an și jumătate mai târziu, Jennifer a murit într-un accident de mașină. De atunci, am evitat relațiile serioase sau să am copii.

Keanu Reeves

“Niciunul dintre noi nu pleacă de aici în viață. Așa că, vă rog să vă gândiți. Mâncați ce vă place. Umblați prin soare. Săriți în valurile mării. Spuneți adevărul din inima voastră. Fiți prostuți. Fiți buni. Fiți copii. Faceți lucruri ciudate. Iertați. Bucurați-vă de viață. Nu este timp pentru nimic altceva.”

Keanu nu s-a căsătorit și nu pare interesat să-și mai caute alt sulfet pereche. Duce o viață modestă, într-un apartament micuț, conduce o mașină Honda și, de multe ori, este zărit călătorind cu metroul. Nu, nu e sărac, după cum bine știți. Doar că nu crede în puterea lucrurilor materiale de a te face fericit. Când a câștigat 144 de milioane de dolari cu trilogia Matrix, 80 le-a donat…Citiţi şi

Despre pandemie, libertate și alte nebunii cu un medic din prima linie

Nu vreau să fiu fericit, sănătos și mediocru

Greta’s TIME – a great time

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

Comments are closed.

catchy.ro