Să ne reamintim de ce îl iubim pe Keanu

5 January 2022

Știrea care face acum înconjurul internetului (ajutând fără doar și poate Matrix 4 :)) despre cât de importante au fost gesturile caritabile ale lui Keanu Reeves, nu e nouă, dar ne reamintește de ce îl iubim. 🙂 Când am citit-o, eram cu el proaspăt în minte după ce l-am revăzut în Matrix 4 – The Matrix Resurrections. Încă în formă, încă atractiv. 🙂 Și mă bucur că lumea vorbește despre faptul că a donat 70% din salariul său de la primul film „Matrix”, lansat în 1999, pentru a ajuta la cercetări medicale pentru găsirea leacului leucemiei, adică în jur de 30 de milioane de dolari. Fundația nu-i poartă numele. (sursa Daylymail.co.uk citând site-ul LadBible) Actorul a fost inspirat să susțină financiar cercetarea în domeniul cancerului de sânge după ce sora sa Kim a fost diagnosticată în 1991 cu leucemie și a luptat cu boala timp de zece ani înainte de a intra în remisie. Keanu i-a fost cel mai important îngrijitor și a ajutat-o să-și revină. Devotamentul starului ​​față de sora sa a mers până acolo încât și-a vândut casa pentru a fi mai aproape de ea și a amânat continuarea Matrix. Se spune că a cheltuit 5 milioane de dolari pe terapii pentru a o ajuta pe Kim să se recupereze. Ce mai poți comenta? Te poți doar înduioșa atâta empatie și generozitate.

Keanu, 2021, la 57 de ani

Anii ’90, alături de cele două surori, Kim în stânga (55), și Karina

Keanu, supranumit „iubitul internetului” este cunoscut de multă vreme pentru natura sa caritabilă. Conform unui raport din 2001 din Wall Street Journal, vedeta a predat o parte semnificativă din punctele sale finale ale celui de-al doilea și al treilea film Matrix (care au determinat cât de mult din profitul filmelor va primi el) echipelor de la efecte vizuale și de la design de costume. Raportul spunea: „Keanu Reeves a simțit că ei sunt cei care au făcut filmul și că ar trebui să participe”.

În iunie 2021, Keanu, care e cunoscut că a donat în scopuri caritabile o mare parte din venitul său, a scos la licitație o întâlnire virtuală de 15 minute pe Zoom cu scopul de a strânge bani pentru fundația Camp Rainbow Gold care ajută copiii bolnavi de cancer.

În octombrie 2021, s-a aflat că el a oferit ceasuri Rolex Submariner în valoare de 9.150 dolari fiecare celor patru membri ai echipei de cascadori din filmul John Wick 4.

***

A patra parte din saga „Matrix”, intitulată „Resurrections”, a fost lansată pe 22 decembrie. Keanu Reeves şi Carrie Ann-Moss au revenit în rolurile lor, precum şi Jada Pinkett-Smith (Niobe), Daniel Bernhardt (agentul Johnson) şi Lambert Wilson (Merovingien). Printre noile apariţii se numără Yahya Abdul-Mateen II, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Christina Ricci şi Priyanka Chopra. Mergeți și-l vedeți. 🙂Citiţi şi

Romanul „Regăsirea” de Nicoleta Beraru, o carte despre prietenie şi iertare

Care-i secretul, Keanu?

Daruri în culori

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro