Care-i secretul, Keanu?

23 November 2021

Keanu Reeves, 57, știe secretele Universului, acesta este titlul articolului din Esquire. Un actor care a muncit mereu – 68 de filme de toate genurile în 35 de ani!

Interviul e generos. Pe Zoom. Dintr-o cafenea pariziană, cu o zi înainte de Halloween, Keanu vorbește și despre  The Matrix Resurrections, a patrulea din serie, dar și despre motivul pentru care se află în Paris: se filmează un alt masiv succes de casă, John Wick: Chapter 4.

©NATHANIEL GOLDBERG

Am reținut pentru voi un fragment în care Sandra Bullock (care ar fi recunoscut odată că a avut o slăbiciune pentru el) îl povestește pe Keanu. 🙂

(…) “Este o persoană care te ascultă cu atenție. Și asta îi scoate pe oameni din minți.”.

Bullock l-a întâlnit pe Keanu la filmările pentru Speed care s-a lansat în 1994. Aveau prieteni comuni. Au avut același PR, ceea ce însemna că se întâlneau la același eveniment la Hollywood și apoi beau un pahar împreună.

“N-am fost niciodată împreună, ar fi ruinat o prietenie foarte frumoasă. Dar cine știe? Keanu e un tip care, așa simt eu, e prieten cu toate femeile cu care a avut o relație. Nu cred să existe cineva care să aibă ceva oribil de spus despre el. Așa că poate că am fi supraviețuit. Nu știu. Dar n-a trebuit să supraviețuim. Am crescut împreună, dar pe drumuri paralele, ne-am salutat și întâlnit pentru o cină sau pentru a lucra împreună. Și cu cât trece timpul, cu atât sunt mai uimită de omul care este. Aș fi putut spune asta dacă m-ar fi părăsit și m-ar fi enervat? Probabil ca nu.” La vreun an și ceva după ce terminaseră Speed, Bullock și Keanu ieșeau împreună vorbind despre orice și cumva subiectul “șampanie și trufe” a fost atins, ceea ce nu e chiar un subiect, și Bullock a spus în treacăt că n-a încercat niciodată combinația. El a întrebat neutru “pe bune?”, ea a confirmat, și au trecut mai departe, la alte subiecte. Câteva zile mai târziu, Bullock era în sufrageria primei ei căsuțe cu o prietenă. Își dădeau unghiile cu ojă. Au auzit un motor, care s-a dovedit a fi motocicleta lui Keanu. A sunat la ușă și Sandra l-a găsit în prag cu flori, șampanie și trufe. “M-am gândit că poate vrei să încerci șampanie și trufe, să vezi cum e.” A stat pe canapea. Sandra a turnat șampanie, au deschis cutia cu trufe. Keanu și-a întins mâinile și Sandra l-a dat cu oja neagră pe care tocmai o folosise. N-a stat mult. Avea o întâlnire, de fapt. A sunat-o, i-a spus că ajunge curând și a plecat. Asta înseamnă că te scoate din minți. Când l-am întâlnit prima dată, vorbeam cât de mult puteam să umplu tăcerea, numai ca să mă simt confortabil. Și cu cât vorbeam eu mai mult, cu atât era el mai tăcut. Și mă gândeam: nu înțeleg ce se întâmplă, se uită la mine confuz, e tăcut, am spus ceva care l-a ofensat? Și la o zi sau două după venea cu ceva scris sau cu un pachețel și spunea: m-am gândit la ce-ai spus. Și îmi dădea răspunsul.” Bullock, care uneori vorbește în cascade spectaculoase, a tăcut pentru un moment. “Câți oameni ca el cunoști?”Citiţi şi

Despre pandemie, libertate și alte nebunii cu un medic din prima linie

Nu vreau să fiu fericit, sănătos și mediocru

Greta’s TIME – a great time

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro