Givenchy – autosugestia fericirii

15 January 2011

Există o filosofie la baza alegerii culorilor şi texturilor produselor de machiaj? Fără îndoială că da, pentru că frumuseţea este mai mult decât o imagine reflectată în ochii celorlalţi – este o stare. Pe care o induce fiecare accent subtil, fiecare atingere delicată de pensulă pudrată în nuanţe alese să imite natura atotştiutoare în a trezi un zâmbet iluminator.

Toată gama Naïvement Couture pregătită pentru primăvara aceasta este menită a deştepta emoţiile primordiale în faţa frumuseţii pure, ale inocenţei începutului de lume, când al şaselea simţ abia se năştea. Renaştere, lumină, căldură, pământul şi fructele lui, natura însăşi cu care Givenchy reuşeşte să ne armonizeze. Culori dulci, liniştitoare, care rezonează cu starea de bine şi creează siguranţa că nu ai cum să dai greş atunci când te asortezi cu Creaţia.

Blush Gelée, răcoros la aplicarea pe pomeţi, pentru a radia precum o petală înrourată, Prisme Yeux Quator, în tonuri de pământ, portocală şi maro, adorabil combinate să se complimenteze reciproc cu verdele crud al primăverii, Magic Khôl în nuanţa bobului de cafea prăjită, Rouge Interdit Shine, candide nude N° 27 sau candide tangerine N° 50, peste care adaugi strălucirea apetisantă a Glossului Interdit.

Gama nouă mai cuprinde şi oja în nuanţe de piersică, rimel “fenomenal”, bază de machiaj de culoarea vaniliei, un “lapte misterios” pentru uniformizare, strălucire şi luminozitate, o prismă cu pudră de piersică pentru ten şi alta “nude” pentru pleoape.

La bună primăvară, doamnelor!

P.S. Totul este Interdit numai până în martie, când le vom găsi la Sephora.Citiţi şi

Frumusețea, celebrată în magazinele DOUGLAS printr-un concept unic de îngrijire premium – CABINA SPA

Călătoria spre frumusețe – părul

Cele mai bune cadouri de 8 Martie pentru a face o femeie fericită

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro