Hai, măcar azi, de ziua ei

20 March 2015

Hai, că v-oi fi urlat în urechi de prea multe ori că musai e să fiți fericite! Iaca, azi, de Ziua Fericirii, am să tac. Ca să nu mai pun paie pe foc încă un îndemn, încă un punct pe lista cu ”de făcut”, pe care te bombăni mereu că nu ajungi să-i dai de capăt.

Doi guguștiuci descântă mugurii copacului de sub fereastra mea, câțiva copii au trecut deja veseli spre școală murmurând printre pașii lor mici, două femei chicotesc în plină stradă, oprite la o vorbă cu dor de când nu s-or mai fi văzut. Pescăruși cu aripi pline de soare. Zborul se aude, știați? Bucuria, încă și mai tare. Și așteptarea. Și chiar tăcerea. E sunetul acela cântat de inimă bătând. Pentru că ești viu.

tango

Azi îmi pun tulpan însorit de liniște și trăiesc numa’. Cu fericirile cele mici, de fiecare clipă, care nu lipsesc niciodată cămării inimii mele. Și nici alei tale. Știu că știi.

Hai, zâmbește, sărbătorește(-te)… Mulțumește(-te)!”Citiţi şi

Domnișoara

O femeie căsătorită are încă dreptul la fericire

Sunt angajată într-o iubire ce seamănă tare mult cu un război

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,786 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro