Hillary, ca majoritatea femeilor, munceşte şi când este bolnavă

13 September 2016

Duminică, Hillary Clinton, candidata democraţilor la preşedinţia Statelor Unite, a fost nevoită să părăsească brusc un eveniment de comemorare a victimelor atentatelor teroriste din 11 septembrie 2001. Presa a surprins-o urcându-se cu greutate în maşină, ajutată fiind de gărzile sale de corp.

Ulterior, staful de campanie a anunţat că Hillary a fost diagnosticată cu pneumonie, după câteva zile de tuse.

Desigur că acesta a fost un moment propice pentru oponenţii lui Hillary să comenteze starea sa de sănătate. Din partea Dreptei vin critici referitoare la lipsa de transparenţă a campaniei sale, în timp ce alţii se întreabă dacă vârsta şi starea de sănătate îi vor permite lui Hillary Clinton să-şi exercite corect mandatul de preşedinte, în cazul în care câştigă alegerile.

Şi precum se întâmplă de fiecare dată când apare câte o ştire de interes, Twitter-ul devine una dintre cele mai fervente platforme de dezbatere. Şi de această dată s-a întâmplat la fel, Hillary primind nenumărate mesaje de încurajare şi susţinere, din care reies foarte clar două idei: 1. o boală perfect vindecabilă dobândită în timpul unui maraton 24/7 nu o descalifică pe Hillary (şi pe nimeni altcineva) din cursa prezidenţială şi 2. nu este totuşi o noutate pentru nimeni că o femeie munceşte şi când este bolnavă.

hc 2008

Iată 12 dintre mesajele adresate lui Hillary Clinton în aceste zile:

Jennifer Granholm:

Mass-mediei care lamentează lipsa de transparenţă în ceea ce priveşte sănătatea lui Hillary Clinton: Să treacă peste boli este ceea ce fac femeile. Cu stoicism, în fiecare zi.

Chase Mitchell:

Este pentru prima dată când republicanilor le pasă de sănătatea unei femei. (n. red. joc de cuvinte, ”woman’s health” făcând referire la drepturile femeii la avort și planning familial cu care republicanii nu sunt de acord)

Katie Klabusich:

Este posibil ca Hillary să nu fi vrut să dea alarma referitor la starea ei de sănătate deoarece, ca majoritatea femeilor, de când lumea, munceşte şi când este bolnavă.

Patton Oswalt:

Stai, Hillary are pneumonie şi continuă să muncească pe rupte în campanie? Vă daţi seama cât este de greu asta?

jomny sun:

Hillary are pneumonie şi continuă campania 24/7, în timp ce pe mine mă cam doare spatele aşa că am comandat de mâncare de trei ori până acum.

Kumail Nanjiani:

Am aflat cu toţii azi (ieri – 12 sept, n. red.) că Hillary Clinton nu este ca Bruce Willis în „Unbreakable”, cum, de altfel, am şi presupus.

Amanda Marcotte:

Ştirea că Hillary Clinton, care a muncit practic câte 16 ore pe zi în ultimii ani, este prea slabă este 120% despre discriminare. Punct.

Col. Morris Davis:

Cheney avea inima slăbită, Bush a vomitat, FDR a avut poliomielită… dar când o femeie ameţeşte, gata, e criză!

Lynn Bixenspan:

Reporter: Care este cea mai mare slăbiciune a dumneavoastră?

Hillary: Muncesc prea mult. Nici când sunt bolnavă nu am stare.

OhNoSheTwint:

Antibioticele vindecă pneumonia, dar nu pot vindeca misoginia, rasismul, xenofobia, ignoranţa sau dorinţa de-a-ţi bate/viola fiica.

Andy Kindler:

De ce nu a informat Hillary Clinton de acum câţiva ani că poate face pneumonie?

maura quint:

Până la urmă, mă preocupă mai puţin boala fizică a lui Hillary faţă de boala mintală a lui Donald Trump.Citiţi şi

Reacție la Macarena (Erika Isac)

Martha Stewart, 82, răspuns pentru criticii care au spus că ar trebui să se îmbrace ca pentru vârsta ei

Patimile domnului Muscă în Valahía

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro