Horoscopul lunii noiembrie 2018

29 October 2018

Marele eveniment astral al lunii noiembrie 2018 este intrarea lui Jupiter în Săgetător, unde se află în propriul domiciliu și se manifestă cu toată forța. Intrăm într-o perioadă de aproximativ un an în care suntem încurajați și susținuți să învățăm lucruri noi, să ne lărgim orizonturile percepției și ale cunoașterii și să ne cultivăm intelectul. Mulți dintre noi ar putea sa redescopere plăcerea de a citi o carte bună sau de a studia un domeniu care îi atrage.

_pic-noiembrie-2018-1chart-8-buc

Jupiter intră în Săgetător: 8 noiembrie 2018, ora 14:38 – București

Ne regăsim dorința de aventură, de explorare, de călătorie, de a experimenta idei noi. Jupiter este o planetă a creșterii, a expansiunii, a perspectivelor largi, dar și a optimismului, a încrederii în sine și în șansă, a convingerilor și a credințelor morale după care ne conducem viața. Este perioada cea mai bună pentru a îndrăzni să ieșim din rutină și din mediul cunoscut, pentru a schimba unghiul din care privim propria existență și lumea în general, pentru a ne împrospăta cunoștințele și filosofia de viață.

Citiți și Horoscopul pe tot anul 2018 aici

În această perioadă, sunt avantajați cei care doresc să își desăvârșească studiile ori să învețe o limbă străină, cei care au legătură cu mediul academic ori publicistic, cu justiția ori cu religia, cei care doresc să dezvolte afaceri, colaborări ori schimburi de experiență cu străinătatea și cei care lucrează în turism.

horoscop-

Pentru unii, tranzitul lui Jupiter în Săgetător poate să marcheze o perioadă de căutare a adevărului, fie la un nivel concret, în situații punctuale de viață, fie la un nivel mai abstract, mai înalt, mai filosofic. Alții, însă, ar putea ajunge la concluzia că dețin deja adevărul absolut, care ar trebui impus și altora. Prin urmare, eastrolog.ro recomandă evitarea dogmatismului și a fanatismului.

Zodia Săgetătorului este activată în noiembrie 2018 și de prezența lui Mercur (pe tot parcursul lunii) și a Soarelui (din data de 22).

În Săgetător, Mercur se află „în detriment”, ceea ce ne poate conduce foarte ușor de la sclipiri geniale la idei superficiale și invers. Poate apărea o predispoziție de a sări de la un subiect la altul, de la o concluzie la alta, chiar în cadrul aceleiași conversații. Dacă ținem cont că Mercur își începe mersul aparent retrograd la 17 noiembrie și se găsește în careu cu Neptun în perioada 13–20 noiembrie, ne putem aștepta ca distorsiunile în emiterea și receptarea informațiilor să fie frecvente.

Tendința de a vorbi mult și fără substanță și de a susține “adevăruri” îndoielnice se poate face simțită și în viața politică, mai cu seamă în ultimele zile din luna noiembrie 2018, când și Mercur și Jupiter sunt „combustate” de Soare. Tot în această perioadă se poate să asistăm la driblinguri legislative sau la interpretarea subiectivă sau chiar imorală a ceea ce ar trebui să însemne cu adevărat justiția și moralitatea. Pervertirea unor înalte principii morale după bunul plac, după interese mărunte, nu poate rămâne însă nesancționată, fiindcă Jupiter se află, totuși, în propriul domiciliu. (…)

Horoscop Scorpion noiembrie 2018

Dragoste și viața în doi

Până la 16 noiembrie 2018 Venus, guvernatoarea relațiilor Scorpionului, este retrogradă în casa XII a Scorpionului, ceea ce arată că este momentul unei retrospective amoroase. Urmează o perioadă favorabilă clarificărilor interioare legate de viitorul căsniciei sau al unei idile care promite să devină serioasă.

În ziua în care Venus își reia mersul direct, Marte, guvernatorul tradițional al Scorpionului, intră în casa V (iubirea, flirturile, aventurile sentimentale). Prin urmare, unii Scorpioni pot fi tentați să se întoarcă la o persoană cu care s-au iubit în trecut, în vreme ce alții preferă relațiile secrete, poate chiar extraconjugale.

Dacă ești o persoană mai interiorizată, s-ar putea să îți dorești să petreci cât mai mult timp alături de persoana iubită, departe de „lumea dezlănțuită”. Eastrolog.ro îți recomandă, însă, să ai grijă să nu o sufoci.

Scorpionii celibatari care sunt dornici de aventură și de jocuri ale seducției, sunt foarte avantajați de tranzitul lui Marte. În cazul lor, atitudinile romantice au șanse mai mari de succes decât aerele de macho.

Citiți mai multe despre Muncă și bani, Formă fizică și moral, aici.

Celelalte zodii, aici.

Mulțumim astrologului Ada Cocoș și eAstrolog.ro.Citiţi şi

20 octombrie 2021: Luna Plină în Berbec și mesajele ei pe zodii

22 august: Luna Plină Albastră în Vărsător – primim a doua șansă

Acel sentiment exclusivist numit dragoste – The Last Letter From Your Lover

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Instigare la cultură – Monica scrie / 14 January 2020 21:10

  […] Catchy! Tot din seria „din ce văd și fac, povestesc”… Și pentru că în horoscopul lunii noiembrie scrie la Săgetători, citit la tine, Catchy, că e bine să își exerseze hobbyul, iată-mă […]

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro