Hyundai – mașina oficială la Danube Delta Rally

4 June 2015

În perioada 4-6 iunie 2015, Tulcea va găzdui a XVI-a ediție de Danube Delta Rally®. La startul competiției de la Tulcea se vor alinia 54 de echipaje naționale și internaționale, acesta fiind un număr record de echipaje participante, atât pentru etapele anterioare ale Danube Delta Rally®, dar și cel mai mare număr de echipaje înscrise în etapele desfășurate până în prezent în Campionatul Național de Raliuri Dunlop – 2015. Asta și pentru că organizatorii au trecut cu succes în 2014 examenul de candidatură pentru FIA – European Rally Trophy și, prin urmare,  Danube Delta Rally®- 2015 va conta atât ca etapă a V-a în FIA European Rally Trophy, cât și ca etapă a III-a în Campionatul Național de Raliuri – Dunlop.

noul Hyundai i40

Noua limuzină de clasă medie Hyundai i40 prezentă la Tulcea în premieră națională (lansarea oficială în România, în luna iunie)

 Din lista de înscriși pentru Danube Delta Rally®-2015 se pot remarca, alături de piloți români consacrați precum Simone Tempestini, Dan Gîrtofan, Edwin Keleti, și piloți din străinatate – Georgi Geradzhiev din Bulgaria, Tomas Popisilik din Cehia, dar și o cunoștință mai veche a tulcenilor, Ekaterina Stratieva din Bulgaria. O prezență inedită la linia de start a Danube Delta Rally®-2015 este echipajul din Emiratele Arabe Unite, Rashid Al-Ketbi și Karina Hepperle, reprezentând echipa Skydive Dubai, a cărui proprietar este Prințul Coroanei din Dubai.

Evenimentul a debutat miercuri, 3 iunie 2015, când echipajele participante au efectuat recunoașterea traseului de concurs.

Joi – 4 iunie 2015, în prima parte a zilei, concurenții vor continua recunoașterile pe traseu, urmând ca după amiaza sa aibă loc verificările administrative și cele tehnice. Începând cu ora 18:00, concurenții se vor întrece pe Faleza din Tulcea alături de bucătarii pricepuți de la Jurilovca, într-un inedit concurs culinar de preparare a borșului tradițional de pește.

Începând cu ora 19:00, în Piața Civică, va avea loc concertul de deschidere al Danube Delta Rally®-2015, susținut de Corina Bud.

La 20:30 va începe parada mașinilor de concurs și a Startului Festiv, la aceasta ceremonie anuntându-și participarea Alteța Sa Regală Principele Nicolae al Românie.

Vineri – 5 iunie 2015, în prima parte a zilei, vor avea loc antrenamentele oficiale, urmate de startul primelor probe speciale, Telița si Cocoșu. Seara zilei de Vineri – 5 iunie 2015, începând cu ora 20:23, este rezervată Superspecialei din centru orașului Tulcea, transmisă in direct la Digi 24 Constanța.

Sâmbătă – 6 iunie este a doua zi de concurs, concurenții urmând să parcurgă probele speciale Slava Rusa, Babadag și Eoliene. Danube Delta Rally® – 2015 și se încheie cu Festivitatea de Premiere care se va desfășura în Piața Civică, începând cu ora 20:45.

***

Hyundai Auto Romania - partener oficial Danube Delta Rally 01 (2)

Hyundai este partener oficial al raliului, astfel încât pe faleza din Tulcea vor putea fi admirate noul i20 (selectat pentru a reprezenta Hyundai la Campionatul Mondial de Raliu), noul i30 și sedanul Elantra. Iar din flota Hyundai de șapte mașini puse la dispoziția organizatorilor fac parte noul i30, Elantra, noul i40, dar și Grand Santa Fé.Citiţi şi

Înapoi în anii nopților magice

România moare. Cui îi pasă?

Limba română e pe cale de dispariție

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro