I Still Have Faith In You

4 September 2021

ABBA – I Still Have Faith In You

Formația suedeză ABBA revine după 40 de ani cu un nou album și un spectacol virtual. Albumul “Voyage”, care va fi lansat pe 5 noiembrie, este o continuare a celui din 1981 “The Visitors”, care până acum a fost considerat cântecul de lebădă al supergrupului suedez.

 

RFI prin Constantin Drăgan, corespondentul postului în Suedia a scris aici ce s-a petrecut ieri la Londra, începând cu ora 18:45:

Acum câteva săptămâni a apărut un site misterios numit ABBA voyage unde vizitatorii erau îndemnați să se înscrie și să aștepte ziua de 2 septembrie. Se vehiculau zvonuri despre ce se va întâmpla atunci, însă nimeni nu putea spune ceva cu certitudine. Se spera la noi cântece, altele decât cele două deja înregistrate în 2018, dar niciodată difuzate și, de ce nu, la o reuniune a grupului. Numărul celor înscriși pe site a crescut de la 0 la câteva sute de mii într-un timp deosebit de scurt.

Iar când momentul a venit nimeni nu a fost cu adevărat dezamăgit. Asta pentru că în conferința de presă difuzată în direct în jurul lumii și prezentată chiar și în cadrul Festivalului de film de la Viena, s-a vorbit nu doar despre două piese, ci despre zece. Un album numit Voyage care va fi lansat în două luni. Dacă titlurile pieselor înregistrate în 2018 erau deja cunoscute, I Still Have Faith in You și Don’t Shut Me Down, aseară s-a aflat și că albumul va conține chiar și o melodie de Crăciun.  În plus, anul viitor va fi prezentat la Londra un concert de ”Abbataruri”, menit să stea acolo câțiva ani…

Este vorba despre un spectacol pentru care chiar acum se construiește o arenă de 3000 de locuri. În care vor apărea cei patru membri ai grupului în formă digitală, exact așa cum arătau ei în 1979. Pentru asta au fost folosite 160 de camere care i-au filmat pe Benny, Björn, Agnetha și Frida în timp ce cântau și dansau, cu electrozi montați de față și pe corp, astfel încât nicio mișcare, nicio grimasă să nu fie ratate.

850 de oameni de la compania Industrial Light & Magic a lui George Lucas au lucrat la asta.  Conform regizorului spectacolului, anul viitor pe scena din arena de la Londra nu vor fi în niciun caz niște holograme, niște ființe create pe computer, ci exact cei patru Abba… chiar dacă ei, fizic nu se vor afla acolo.”

În două zile, cântecul a fost ascultat de peste 8 milioane de curioși. 🙂 Not bad.Citiţi şi

Waterloo – Eurovision 1974

The Day Before You Came

Potpuriul dragostei – Mamma Mia! Here We Go Again


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro