Îmbrățișează-l, nu te gândi, doar fă-o!

21 January 2015

Anca ConstantinCum ești azi? Nu-mi răspunde, ești viu. Trece asta înaintea tuturor grijilor. Întru spulberare.

Cum te-ai trezit azi? Nu-mi răspunde, știu că ai așezat limpede tălpile pământului și te-ai ridicat. Trece asta în dreptul primului tău Mulțumesc.

Ai mâncat azi? Nu-mi răspunde, mă rog să fie un Da cu zâmbet. Dacă este, ai de unde dărui. Dacă nu, ai cum primi. Apoi, dar din dar. Rost curgător de hrană vie.

Ai văzut azi lumina? Cerul liber. Ești între cei norocoși chiar dacă vrei mereu soare în loc de ploaie, drum curat în locul noroiului.

Ai auzit azi fie și o fărâmă de muzică? Sau de cuvânt. Sau măcar cineva ți-a strigat numele? Nu-mi răspunde, știu că deja zâmbești. Și ți-ai amintit că nu ești singur.

Ai primit cât de puțină iubire azi? Un gest, un gând-înger pe umăr care ți-a ridicat privirea, o atingere. Nu-mi răspunde. Dacă da, prețuiește-o, crește-o, înmulțește-o, las-o liberă, să bucure!

Dacă nu, lasă citirea, respiră plin, înalță-te locului, găsește-ți aproapele și îmbrățișează-l!

hug

Strâns, fără vorbe, fără mâine, doar Acum. Oricine ar fi el, oricine ai fi tu. În iubire nu există străini. Bucură cât poate duce inima. Și inima duce multe.

În dăruirea ta primești! Când un gol se umple nu mai contează ce parte a fost seacă. Plinul nu caută cuvinte, nu cere promisiuni. Plinul e clipa, e ce nu putem strica gândind, e simțire. E vindecare.

Așa că nu te gândi, fă-o!

Apoi răspunde-mi la fericire…Citiţi şi

Un nou început

La 49 credeam încă că viaţa se termină când faci 50. Greşit!

Cum să (mai) alegem ca să ne fie bine?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro