Începe „Liceliada”!

25 March 2016

Dintre showurile de talent, cele mai apreciate sunt acelea care caută să-i descopere pe cei mai talentaţi dintre noi la vârste cât mai mici, pentru a le oferi astfel şansa de a-şi realiza visul şi de a-şi urma vocaţia. Până acum, liceenii nu au avut o astfel de rampă numai a lor, fiind nevoiţi să concureze uneori cu profesionişti. Însă, odată cu lansarea „Liceliadei”, situaţia se schimbă pentru că intră în scenă cea mai mare competiţie dedicată liceenilor din România (la iniţiativa agenției de brand experience Godmother). Această primă ediție va avea în vedere liceele din București, dar în perioada următoare competiția va fi extinsă la nivel național.

liceliada

„Liceliada” le oferă astfel tinerilor oportunitatea de a se face remarcaţi încă din perioada de formare din punct de vedere artistic şi o va face implicând activ și liceele, ca instituții de învățământ care susțin pasiunile tinerilor, în parteneriat cu Forward Agency, una din cele mai mari agenții de artist management și booking din România și cu suţinerea Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Startul înscrierilor a fost dat în luna februarie, liceenii care doresc să participe la Liceliada se mai pot înscrie până pe 10 aprilie aici.

Momentul artistic înscris în concurs nu este limitat de anumite categorii, încurajându-se o paletă largă de activități artistice (muzică, dans, coregrafie, desen, acrobații, beatbox, magie etc). Juriul este format atât din personalități din lumea muzicii și a radioului, cât și din reprezentanți ai Inspectoratului Școlar București: Doru Todoruț – DeepCentral, Andrei Ciobanu și Sergiu Floroaia, radio hosts Kiss FM, Anca Lupeș – Star Management, Cristi Ochiu – Forward Agency și Maria Ștefania Manea – Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

La scurt timp după etapa de preselecţie, vor fi anuntati finaliștii care vor urca pe 21 aprilie pe scena marii finale, la Cinema Pro, iar liceele care vor ajunge pe podium vor primi premii în valoare de peste 20.000 de ron. Dan Fințescu și vloggerul Zmenta vor fi gazdele show-ului, iar Deepcentral va încheia prima ediţie „Liceliada” cu un super concert.Citiţi şi

„Ținem creativitatea aprinsă”

Fusese prietena mea cea mai bună timp de șapte ani

Cele mai bune filme pentru tineri rulează în premieră la KINOdiseea

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro