Irlandezul: Asasinul mafiei/The Irishman

2 August 2019

La mijlocul acestei săptămâni, Netflix a făcut public trailerul celui mai recent film regizat de Martin Scorsese, “Irlandezul: Asasinul mafiei/The Irishman”, cu Robert De Niro, Al Pacino şi Joe Pesci în rolurile principale.

Lungmetrajul va fi disponibil pe reţeaua de streaming din această toamnă, după premiera mondială de la New York Film Festival (27 septembrie).

Filmul a avut un buget de 140 de milioane de dolari şi prezintă imaginea Americii după cel de-al Doilea Război Mondial, într-o vreme când crima organizată căpăta tot mai multă putere. Povestea este expusă prin ochii veteranului de război Frank Sheeran, escroc şi asasin plătit care a lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute personaje ale secolului XX. Naraţiunea se întinde pe parcursul a câteva decenii, iar filmul urmăreşte unul dintre cele mai mari mistere nerezolvate din istoria americană – dispariţia legendarului preşedinte de sindicat Jimmy Hoffa – şi prezintă o călătorie extraordinară prin coridoarele ascunse ale crimei organizate: modul de funcţionare, rivalităţile şi legăturile cu politica. Pacino este Jimmy Hoffa, iar De Niro îl interpretează pe Frank Sheeran, asasin plătit şi lider de sindicat. Filmul e bazat pe cartea „I Heard You Paint Houses“, a lui Charles Brandt.

Scenariul este semnat de Steven Zaillan, iar producători sunt Martin Scorsese, Robert De Niro, Jane Rosenthal, Emma Tillinger Koskoff, Irwin Winkler, Gerald Chamales, Gaston Pavlovich şi Randall Emmett. Martin Scorsese şi Robert De Niro au lucrat împreună la opt lungmetraje începând cu 1973, cele mai multe dintre acele pelicule fiind inspirate din universul mafiei. Cel mai recent film cu gangsteri al celor doi artişti s-a intitulat „Casino“ şi a fost lansat în 1995.Citiţi şi

Două minute și jumătate să reaprinzi o dragoste veche

Killers of the Flower Moon

Al Pacino, 83, așteaptă al patrulea copil, Robert De Niro, 79, e tată pentru a șaptea oară

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro