IT-iști, e nevoie de voi!

20 May 2015

De ce să muncești, când poți să faci ceea ce îți place? Jobul ideal există. E cel în care faci ceea ce îți place și mai ești și plătit pentru asta. E valabil chiar și pentru cei care lucrează în domeniul IT, unde munca e bine remunerată. Dar știm cu toții că banii nu sunt îndeajuns pentru a te face să te duci cu inima ușoară la serviciu. E nevoie de un ambient plăcut și condiții care să ți se potrivească mănușă.

Pentru cei care lucrează în domeniul IT și se confruntă cu problema de a îmbina utilul cu plăcutul, cei de la Griffiths School of Management (Universitatea Emanuel Oradea), Ernst & Young, Brainspotting, Computerworld Romania și Stark Talent Europe vin cu o soluție: studiul anual “Best place to work in IT in Romania”. E vorba de un studiu anual asupra locului de muncă ideal.

Dacă vă tentează, să știți că nu e greu deloc. Trebuie doar să completați chestionarul ITWORKSBEST de pe www.itworksbest.ro/chestionar. Nu durează mai mult de 15 minute. Ba mai mult, puteți câștiga un Ipad sau tricouri personalizate cu logo-ul studiului, pentru că veți fi înscriși într-o tombolă.

EVERYTHING

Organizatorii studiului doresc să coopteze între 3000 și 5000 de respondenți, pentru a avea o viziune cât mai clară, atât local, cât și național. Răspunsurile vor fi analizate de o echipă de sociologi, iar rezultatele vor fi comunicate în perioada iunie-iulie.

Scopul este acela de îmbunătăți condițiile de muncă din domeniu, pentru că studiul nu se va focaliza asupra unor companii, ci a condițiilor ideale de muncă pentru profesioniștii din IT.

Ce mai așteptați? Condiții de muncă mai bune, angajatori mai responsabili și, mai ales tombolă. Toate doar la un click și 15 minute distanță.Citiţi şi

Vom educa oameni mici care vor rămâne mici fiind educați de oameni mici

De ce vorbesc despre frumusețe. Conferință-mărturie susținută de scriitorul Radu Vancu

Al patrulea val de români care părăsesc țara

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro