it’s a whole different sex!

1 October 2010

Ieri, a murit Tony Curtis. Când eram mică – cred că nici măcar în clasa întâi – am declarat că el e actorul meu favorit. După cum vă puteţi imagina, asta s-a întâmplat după ce-am văzut “Unora le place jazzul”. M-am uitat azi la o scenă din film, cea în care el şi Jack Lemmon se chinuie să meargă pe tocuri. Apare Marlyn şi trece unduioasă pe lângă ei.

Ca o „gelatină pe arcuri”, zice Jack Lemmon, care apoi se declară înfrânt la testul tocurilor: „E-un cu totul alt sex!” Nu şi în ceea ce-l priveşte pe Tony Curtis. Îmbrăcat în băiat sau îmbrăcat în fată, totuna, Tony Curtis era sexy.

Zicea că are o afinitate pentru femei (citeşte apetit sexual vorace). A murit la 85 de ani, aşa că a avut timp să-şi facă de cap; să facă multe filme – o sută şi ceva, dar mişto nu i-au ieşit decât vreo câteva; să fie aclamat ca legendă a ecranului argintiu. Zicea că pe cât de binecuvântat a fost, pe atâta a fost de blestemat. Nu precizează de ce şi cum şi pentru care lucruri.Citiţi şi

“E un cu totul alt sex”

Blondele lui Hitchcock

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro